Szénhidrátfüggőként hogy lehet pótolni az egyszerű szénhidrát iránti vágyat?
nem kell teljesen kizárni csak lejjebb vinni a mennyiségét és gyakoriságát. mert ha diéta alatt kerülöd őket, utána meg amikor eléred a célod visszahozod ugyanúgy mint diéta előtt volt, akkor újra fel fog jönni rád a súly.
szokj hozzá hogy ritkábban, kevesebbet eszel.
vegyél csak hetente egyszer/kétszer. és egyél hozzá mást is. én pl imádom a pizzát, diéta előtt simán megettem egyedül egy pizzát (rosszullétig ettem magam kb). most inkább eszek fél pizzát egy nagy adag salátával. nagyon jól kiegészítik egymást.
ha csak az a lényeg hogy egyél valamit, akkor készíts magadnak előre finom kajákat/nasikat oda amik illeszkednek a diétádba. Lesz nálad ennivaló ráadásul finom is így kisebb lesz a kísértés hogy vegyél valami mást is. Csak azért mert diétázol még nem kell gagyi/ízetlen kajákat enned
4-es jól mondja, fokozatosan csökkentsd az adagot. Én régen minden héten legalább 2-szer ettem tésztát, és heti 1x pizzát, imádom ezeket, sokszor ettem kenyeret, emiatt nem ment a diéta a rendesen
Ezt hónapról hónapra csökkentettem, pl. csak heti 1-szer ettem tésztát, és csak kéthetente pizzát,
Most ott tartok hogy havi 1x rendelek egy pizzát (és akkor se eszem meg egybe, hanem 2-szer eszek belőle), és hetente max 1x tésztát, de az is szénhidrát csökkentett.
A reggelivel ugyanez volt, először csak kétnaponta ettem kenyeret, aztán 3 naponta, most eljutottam oda hogy kb heti 1x eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!