Lenne valaki a társam,akivel megtudjuk osztani napi sikereinket a diétvában,edzünk, motiválni tudjuk egymást, életmódot váltunk? 161/57
Ja, ès jó lenne,ha olyan ember írna,aki tényleg elszánt, és változtatni szeretne az életstílusán.
Én pl rengeteg péksütit eszek. Ez lesz az 1.amit kiiktatok.
Olvastam Lukács Liza könyvét (evészavarokkal foglakozó pszichológus), amelyben azt írta, a fogyókúrában a támaszkeresés gyermeki viselkedés, melyben azt vetítjük ki, hogy képtelenek vagyunk saját magunk kontrollálni az életünket, szükségünk van egy állandó visszacsatolásra, irányítóra, aki megmondja mit tegyünk (anyaszerep). Ilyenek a különféle mentorok, "fogyókúratársak", akikbe kapaszkodni tud az ember. A leválás hiányát tükrözi.
Személyes véleményem pedig az, hogy inkább meg kell tanulnunk megismerni a valódi személyes testi szükségleteinket, nem egy másik emberben keresni magunkat, mert sosem találjuk ott meg.
Persze gondolom ezek után nem nagyon fog érdekelni mit beszélek, csak egy "nem a kérdésre válaszoló", hülyeségeket beszélő idegen leszek, de legyek akkor is, ha majd nem sikerül így sem a diétád, ha mással együtt akarod elkezdeni.
Szia!
Én szívesen benne lennék, ha gondolod írj.
165/58
18L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!