Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Hogyan tudok tartósan súlyt...

Hogyan tudok tartósan súlyt veszíteni?

Figyelt kérdés
Mindenki valaszat nagyon koszonom!! De elsosorban azoket varnam akik mar, tul vannak valamilyen valtozason. Tehat a kerdesem az lenne, hogy hogyan lehet tartosan lefogyni? Tudom ahoz eletmod valtas kell, ami sikerult is mar parszor. Viszont ezt, hogy lehet megtartani? Sajnos en is azok kozze tartozom akit gyerekkent legtobbszor csokival, vagy valami finom kajaval kenyereztek le, avagy dicsertek meg. Tehat erzelmi kotodesem van a kaja fele. Nagyon halas lennek aki hasonlo cipoben jar vagy jart leirna, hogy o milyen modszerrel valtoztatott esetleg van e valami tanacsotok? Koszonom🩷
febr. 14. 23:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én kórosan elhízott voltam, és onnan kezdtem. Ugyanazt a diétát ( tudom tudom, életmódváltás, de így rövidebb=diéta) tartom amit korábban is a fogyás alatt.

A mozgást lassan, fokozatosan építettem be, majd a vége felé felhoztam arra a maximum szintre amire futja az időmből és az energiámból, család, munka, háztartás rám eső része, és a hobbijaim mellett, ez heti 8-10 óra, ülőmunka mellett.

A fogyás pedig 4 év elteltével pedig teljesen megállt,- ami nekem megfelel, mert már egészséges a súlyom a magasságomhoz:) 175cm/64kg vagyok. 2 éve tartom.

Máshogy nem lehet megtartani, csak ha tudatos vagy, odafigyelsz mit, mennyit, miért eszel, és olyan étrendet, mozgásmennyiséget, szokásokat alakítasz ki magadnak, amiket életed végéig tartani tudsz.

febr. 15. 00:25
 2/5 anonim ***** válasza:
70%

2022 ben én 89 kg lettem a kaják miatt,

Igaz nagyon sokat ettem csak a coca colát ittam sok nasi sok kaja a gyomrom soha nem volt üres. De pozitívum az,hogy ezáltal a hajam rohamosan megnőtt aminek nagyon örülök.

2023 ban életmódot váltottam elegem lett a zsír feleslegből

Kalóriaszegényen és fehérjedúsan étkeztem (napi 1500 kcal) és mellette elkezdtem edzeni.

Szaladtak le a kilók

Jelenleg 69 kg nál tartok még 5 kg ot akarok ledobni

A tartós fogyást csak életmódváltással lehet elérni,hogy a szervezet megszokja.

Megérte mert erősebb és könnyebb vagyok

Ha fejben eldöntöd hogy meg tudod csinálni,elkezded és meglátod az eredményt ahogy kinézel hidd el a nasik nem fognak hiányozni!

febr. 15. 08:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

"Tudom ahoz eletmod valtas kell, ami sikerult is mar parszor. Viszont ezt, hogy lehet megtartani?"

Az életmódváltás - a nevéből következően - nem addig szól, amíg lefogysz, hanem életed végéig.

febr. 15. 10:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy írják, úgy kell életmódot váltani, hogy utána az legyen az életmódod. Pl ha elhagytad a cukros üdítőket, vagy az alkoholt, vagy a rendszeres sütizést, akkor ezt meg kell tartani. Ez nem azt jelenti, hogy ne ihatnál meg egy Fantát évente pár alkalommal, vagy ne ehetnél egy szelet tortát egy szülinapon, vagy nem ihatsz már soha többé rozéfröccsöt. Itt azt kell elfogadni, hogy nincs olyan, hogy ebéd után mindig benyomsz egy 600 kalóriás sütit, és leöblited fel liter cukros üccsivel. Ezeket a

dolgokat különleges alkalmakra kell meghagyni, normál napokon meg a kereteden belül étkezni.

A gyerekkorod elmúlt, ez már a te életed. Nem kell magadat kajával jutalmazni.

febr. 15. 21:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Összes válasz nagyon hasznos volt köszönöm!!
febr. 15. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!