Ellenkező nemű ismerőssel hol a határ?
9
Ostobaság.
Nem kell papír-pecsét ahhoz, hogy két ember szeresse egymást.
"Amúgy sose értettem, hogy a hozzátok hasonló istenteleneket miért izgatja annyira, hogy a hívők miként élik magán- vagy akár szexuális életüket, vagy milyen szabályokat vonatkoztatnak magukra a Bibliából."
Mert nem csak magukra vonatkoztatják ezeket a szabályokat hanem mindenkire.
16
Én is istenhívő vagyok. Fontos számomra a vallás és a spiritualitás, de a falra mászom attól az ostoba, bigott agyatlanságtól, amit itt előadtok.
Voltaképpen nem érdekelne, hogy egyesek miként nyomorítják meg komplexusokkal a saját életüket, de azt borzalmasnak gondolom, hogy még hirdetik is a hülyeséget. Nem egy példát láttam rá, hogy micsoda destruktív hatása volt a szülők korlátoltságnak. Én ki tudtam törni belőle, de van, aki gyenge hozzá.
"Mert nem csak magukra vonatkoztatják ezeket a szabályokat hanem mindenkire."
Ez nem igaz, engem egyáltalán nem érdekel, hogy a hitetlenek miként élik magánéletüket. Sőt még azt se mondom, hogy a keresztények között nincs ilyen, mert személyes példákon át is ismerek sokakat. De attól függetlenül, a kérdésre korrekt választ adtam, amit a sok keresztényfób istentelen frusztráltságában csak lepontozni tud.
Ha a szexuális rovatban lett volna a kérdés, akkor oda nem is válaszoltam volna. De itt keresztény és Jézus kulcsszavakkal volt a vallás rovatban.
Jó, én megértem, hogy sok a gyökér, de akkor is.
"Itt egy, biztosan istentelen van, a 16."
Azért mert nem tagadom hogy sok keresztény politikus, konkrétan kampány politikát szervez arról hogy tilos legyen a melegeknek házasodni, még nem vagyok istentelen.
"Ez nem igaz, engem egyáltalán nem érdekel, hogy a hitetlenek miként élik magánéletüket. "
Jó mondjuk azt kihagytam hogy nem mindegyik, az általánositás nem szép dolog be ismerem. De ettől függetlenűl vannak olyanok akikről írtam, is nagy részt ebben a témában a hozzájuk hasónlokrol beszélünk.
"De attól függetlenül, a kérdésre korrekt választ adtam, amit a sok keresztényfób istentelen frusztráltságában csak lepontozni tud."
Engem is lepontoztak de nem az istentelen krisztofobok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!