Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az igaz hogy aki bűnös, de...

Az igaz hogy aki bűnös, de tudja magáról hogy az, az közelebb van a megváltáshoz?

Figyelt kérdés

Ahhoz képest, mint aki olyan értelemben nem bűnös de viszont borzasztóan kihúzza magát és fenn hordja az orrát.

És büszke magára hogy ő micsoda példás életet él.

Ehelyett valójában közelebb állnak Istenhez azok akik bűnösök, de tudják magukról hogy azok. Mert ők már közelebb vannak a földhöz és közelebb vannak ahhoz hogy megbánják a bűneiket.

Isten az alázatot szereti, a szerénységet és a folyamatos ön vizsgálatot, soha nem lehetünk benne elég biztosan hogy jók vagyunk e. Ilyesforman nem az lesz Istennek feltétlen kedvesebb aki minden vasárnap templomba jár és minden vallási szertartást ismer. Én úgy tudom Istennek mindegy hogy templomban vagyunk e vagy akárhol a világon ő mindenhol egyformán lát és hall mindent és mindenkit. A templom az embereknek egy segítség hogy megteremtse azt a lékkört ahol valakiknek könnyebb Istenre gondolni.

2022. júl. 30. 20:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
#10 tehát mennybe jutni nehezebb mint megnyerni a lottó 5ös főnyereményét?
2022. júl. 31. 13:37
 12/25 anonim ***** válasza:

Szia,

Teljesen!

Hadd idézzem erről magát a Bírót, amikor hasonlót mondtak neki:

“Amikor meghallották ezt a tanítványok, nagyon megdöbbentek, és így szóltak: Akkor kicsoda üdvözülhet? Jézus rájuk tekintett, és ezt mondta nekik: Embereknek ez lehetetlen, de Istennek minden lehetséges.” (Mt. 19:25-26).

Üdv. Péter

2022. júl. 31. 14:38
 13/25 anonim ***** válasza:
#12 köszönöm ez mit is jelent.. elttudod magyarázni péter
2022. júl. 31. 15:22
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Azt, hogy egyedül kegyelemből van az üdvösség, hit által, Isten ajándéka ez, mi emberek nem tudjuk kiérdemelni, vagy igazzá válni, egyedül Isten képes igazzá tenni bennünket az Úr Jézus Krisztus megváltó áldozata árán.

Üdv. Péter

2022. júl. 31. 16:11
 15/25 anonim ***** válasza:
#14 értem akor nem kárhozok el köszönöm
2022. júl. 31. 16:18
 16/25 A kérdező kommentje:

"#14 értem akor nem kárhozok el köszönöm"

Ebből a mondatból látszik hogy semmit nem értettél belőle..

2022. júl. 31. 16:41
 17/25 anonim ***** válasza:
#16 akor mégis elkárhozok? bepánikoltam...
2022. júl. 31. 16:49
 18/25 anonim ***** válasza:
#16 bekakálok imádkozatok értem hogy jézus ne verjen meg a kárhozattal siessetek
2022. júl. 31. 16:50
 19/25 A kérdező kommentje:
Rendben, én elmondok érted este egy imát.
2022. júl. 31. 16:58
 20/25 anonim ***** válasza:
#19 köszönöm szépen kedves vagy. félek a tüzes kemenczétől
2022. júl. 31. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!