Kérdező, ez butaság. Nem tudsz megfogni épeszű embert ilyen vallásos süketeléssel...
2022. máj. 28. 12:16
2/15 anonim válasza:
Igen, bűnös ember vagyok. Meg te is kérdező, meg mindenki más is (eredendő bűn).
Viszont úgy érzem én nem vagyok érintett a 7 főbűnben. A bujaságnál rezeg a léc, de igazából mértékletes és hálás vagyok. Megadom a módját, és tisztelem embertársaimat.
Igaz h bűnös, de kimondottan jó ember is vagyok.
2022. máj. 28. 12:25
3/15 anonim válasza:
Kérdező, ezzel a szöveggel a legnagyobb gond az, hogy előbb utóbb előjöttök a szektátokkal, hogy mindenképp be kell oda lépnie az illetőnek, hogy ne kárhozzon el, jah és a fizetése nagy részét is "természetesen" le kell adnia adományként a szektának, hogy megfeleljen Istennek. Engem már több szektás is leszólított, mindről kiderült előbb utóbb, hogy pénzt akar kicsalni tőlem.
2022. máj. 28. 12:26
4/15 anonim válasza:
"Ha nem örök gyötrelem halál utan" - na, ezzel aztán ekdvet csinálsz a vallásossághoz!
Egyébként pedig Isten irgalmas, a bűnt el tudja törölni, ha az ember szívből bánja.
2022. máj. 28. 12:29
5/15 anonim válasza:
hát akkor sok sikert 613 mozesi törvény plusz jézus yahushua páskája shabbatja yomkippurja purimja micvája körülmtélése bemeritkezése stb stb ember legyen a talpán aki eennyi mindent betart
2022. máj. 28. 12:49
6/15 anonim válasza:
Vannak kisebb bűneim, de már kimagyaráztam őket és megbocsátottam magamnak.
Ami viszont nem árt senkinek, számomra sosem lesz bűn.
2022. máj. 28. 13:05
7/15 anonim válasza:
Megnéztem, melyik is a hét főbűn, azt írja, hogy: 1. A kevélység.
2. A fösvénység.
3. A bujaság.
4. Az irigység.
5. A torkosság.
6. A harag.
7. A jóra való restség.
Hát ebből nálam legfeljebb a torkosság meg a restség van meg, de ki a tökömnek ártok ezzel? Aki emiatt pokolra küld, azzal amúgy se szívesen lógnék :D Egyébként érdekes, hogy még a gyilkosság sincs a fő bűnök között, gondolom, zavarja a papokat, hogy akkor bele kéne írni a pedofíliát is...
2022. máj. 28. 13:41
8/15 anonim válasza:
a gyilkosság egy bűntett, amit ezen bűnök táplálnak (pl. harag, vagy akár irigység, néha bujaság).
2022. máj. 28. 13:43
9/15 anonim válasza:
A főbűn nem azért FŐ mert súlyos vétek. Inkább jellemhibák, amiket ha az ember nem tart kordában akkor könnyen válik súlyos vétkek elkövetőjévé.
2022. máj. 28. 13:48
10/15 anonim válasza:
Kérdező, téged euganikálni kéne a saját érdekedben!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!