Hogy lehetne boldog, kiegyensúlyozott életem ha csúnya, fiatal nőként lenéznek és megvetnek?
Figyelt kérdés
A folyamatos lenézés és megvetés pedig magába forduló, érdektelen, negatív, kedvtelen személyiséget eredményezett, ami még több lenézést szül és egy így megy tovább és tovább.2020. aug. 23. 15:00
1/5 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Frontálisan a szemedbe mondták ezeket? Mennyire tartod ezeket reálisnak?
Mi lenne, ha nem törődnél mások véleményével?:)
2/5 anonim válasza:
nem beképzeltégböl de én rám gyakran mondják h szzép vagyok, ezeket mondják rám: szép hoszú sötet hajam van, nagy ábrándos fényesbarna szemem, csinos alkatom, dús szám, pisze orrom, mégse kellek pedig ezek szerint csunya nem lehetek anyira, csak furcsa nagyon a természetem,, és én meg emiatt nm kellek a kutyának se, mert gy izgága szóf........só néha bunkó csaj vagyok, és 21 vagyok, mégis 16évesként kezelnek sokan, és ez számomra szégyenfolt. Nmtm mit lehet kezdeni a engem lenéző, csúfoló emberekkel, de szerintem tanuld meg lekakkantni ezeket. Nekem is aszt kéne, csak én nm todok szó nélkül elmenni amellett hogy b......szogatnak mások ezért (tudom nem kéne de mégis)visszazólok. Ettől független szeretek élni, mert tudom ha megtalál enge az igazi, az úgy fog szeretni, ahogy vagyok...
3/5 anonim válasza:
Ezeket te haluztad be vagy mások mondták? Mit jelent a csúnya? Néha egy normális frizura, szemöldökszedés és öltözék csodákra képes.
4/5 anonim válasza:
kettes vagyok: Most jöhetnek a támadó kommentek... :(
5/5 anonim válasza:
Összejössz valakivel, aki szépnek lát, a többi embert meg elkerülöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!