Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi ez a nagy nyugdíjas utálat...

Mi ez a nagy nyugdíjas utálat itt?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

Elég elolvasni a kérdést és a válaszokat. Szomorúan látom, hogy a mai generáció így nyilatkozik az idősekről.

2020. aug. 6. 16:49
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
A szomorú inkább az amijen viselkedést tanúsít sok idős a fiatalokkal szemben. A válaszokban leírtak sajnos nem túlzások voltak és nem ritka esetek.
2020. aug. 6. 16:59
 2/10 anonim ***** válasza:
20%
Nem volt a családjukban nagyszülő, akivel élő kapcsolatuk lett volna.
2020. aug. 6. 17:03
 3/10 anonim ***** válasza:
1%
Ez most a trendi. Az új ellenségkép saját sikertelenségük miatt.
2020. aug. 6. 17:08
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Nem életkor függvénye az utálat s nem nemeké...a bunkókat utálja mindenki s legyen gyerek-nő-férfi-jány-fiú...egy kutya, de állatokat is akár;)
2020. aug. 6. 17:10
 5/10 anonim ***** válasza:
83%

Részben magának köszönheti ezt az ellenszenvet az idősebb korosztály. Óriási a genrációs szakadék. Általánosítva csak a "bezzegazénidőmben/mer'amaifiatalok" baromság megy. Az ő idejükben is voltak olyan dolgok, mint ma, csak akkor ő volt fiatal és máshogy élte meg.

A buszos esetekről én is tudnék oldalakat írni, egyszerűen, mintha nem is lennének társadalmi normák egy tömött buszon/vonaton, akárhol. De ezért is nyilván a fiatalok a hibásak, mert mindegyik csak drogozik, meg ingyenélő.

A leírtak és annak ellenére, hogy számtalan dologgal nem értek egyet, tisztelettel beszélek velük, vagy segítek nekik, ha megkérnek boltban stb.

Viszont sok esetben csak az van, hogy a fiatalember így, meg úgy. Most ezzel nem tudok mit kezdeni. De ilyenkor is higgadtan próbálom kezelni a dolgokat, nem küldök el senkit melegebb éghajlatra.

2020. aug. 6. 17:11
 6/10 anonim ***** válasza:
80%

Azert, mert sok idos ember azt hiszi, hogy ok epitettek fel az orszagot, mikozben burokratikus munkahelyen vergodtek a kadar korszakban es 3-an voltak egy ember munkajara. Meg az allam a segguk ala tolta a lakast. Emellett hatalmas az egojuk es kivaltjak az emberbol a negativ viselkedest a termeszetukkel.

Nyilvan nem az osszes idos ilyen, de nagyon gyakoriak.

2020. aug. 6. 17:11
 7/10 anonim ***** válasza:
95%

Nekem is volt egy ilyen kérdésem, ott leírtam mindent:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tarsasagi-elet__1036..

2020. aug. 6. 17:41
 8/10 anonim ***** válasza:
97%
Egyáltalán nem függ össze a dolog azzal, hogy valakinek voltak/vannak-e nagyszülei, vagy nem. Én gyerekkorom óta jó kapcsolatban vagyok a nagyszüleimmel, rendszeresen találkozunk, segítek nekik, szeretem őket, pont azért, mert ők nem úgy viselkednek, mint a válaszokban említett nyugdíjasok.
2020. aug. 6. 18:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Fenntebb már volt egy gyűlőlködős kérdés.
2020. aug. 7. 07:55
 10/10 anonim ***** válasza:

„Szomorúan látom, hogy a mai generáció így nyilatkozik az idősekről.”

én meg szomorúan látom, hogy az idősek nagy része képtelen normálisan viselkedni, és a fiatalok szidásán kívül semmire sem képes.

teljesen tájékozatlan, 90-es években megrekedt idős öregasszony bejön az irodánkba, és hisztizik, mert kiraktuk a szelektívet, ami kb. 10 cm-re belóg a területükre.

Vinnyogó öregasszony telefonál, h ne csináljunk a szomszéd hétvégi házaiban villanyt, mert nem szeretné, ha nem tősgyökereseknek is lenne villanyuk.

öregasszony nagy pofával beugat, h ne nyomja meg a gombot zebránál, egyszerűen menjek át pirosan a biciklimet tolva stb stb stb.

90%ban 60 felettiek bunkóskodnak, és már kezd ebből nagyon elegünk lenni. és ahogy már írtam, dacára annak amit magukról gondolnak, buták, tájékozatlanok és rosszabbak, mint a legbunkóbb tini.

2020. szept. 25. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!