Mi ez a nagy nyugdíjas utálat itt?
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Elég elolvasni a kérdést és a válaszokat. Szomorúan látom, hogy a mai generáció így nyilatkozik az idősekről.
Részben magának köszönheti ezt az ellenszenvet az idősebb korosztály. Óriási a genrációs szakadék. Általánosítva csak a "bezzegazénidőmben/mer'amaifiatalok" baromság megy. Az ő idejükben is voltak olyan dolgok, mint ma, csak akkor ő volt fiatal és máshogy élte meg.
A buszos esetekről én is tudnék oldalakat írni, egyszerűen, mintha nem is lennének társadalmi normák egy tömött buszon/vonaton, akárhol. De ezért is nyilván a fiatalok a hibásak, mert mindegyik csak drogozik, meg ingyenélő.
A leírtak és annak ellenére, hogy számtalan dologgal nem értek egyet, tisztelettel beszélek velük, vagy segítek nekik, ha megkérnek boltban stb.
Viszont sok esetben csak az van, hogy a fiatalember így, meg úgy. Most ezzel nem tudok mit kezdeni. De ilyenkor is higgadtan próbálom kezelni a dolgokat, nem küldök el senkit melegebb éghajlatra.
Azert, mert sok idos ember azt hiszi, hogy ok epitettek fel az orszagot, mikozben burokratikus munkahelyen vergodtek a kadar korszakban es 3-an voltak egy ember munkajara. Meg az allam a segguk ala tolta a lakast. Emellett hatalmas az egojuk es kivaltjak az emberbol a negativ viselkedest a termeszetukkel.
Nyilvan nem az osszes idos ilyen, de nagyon gyakoriak.
Nekem is volt egy ilyen kérdésem, ott leírtam mindent:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tarsasagi-elet__1036..
„Szomorúan látom, hogy a mai generáció így nyilatkozik az idősekről.”
én meg szomorúan látom, hogy az idősek nagy része képtelen normálisan viselkedni, és a fiatalok szidásán kívül semmire sem képes.
teljesen tájékozatlan, 90-es években megrekedt idős öregasszony bejön az irodánkba, és hisztizik, mert kiraktuk a szelektívet, ami kb. 10 cm-re belóg a területükre.
Vinnyogó öregasszony telefonál, h ne csináljunk a szomszéd hétvégi házaiban villanyt, mert nem szeretné, ha nem tősgyökereseknek is lenne villanyuk.
öregasszony nagy pofával beugat, h ne nyomja meg a gombot zebránál, egyszerűen menjek át pirosan a biciklimet tolva stb stb stb.
90%ban 60 felettiek bunkóskodnak, és már kezd ebből nagyon elegünk lenni. és ahogy már írtam, dacára annak amit magukról gondolnak, buták, tájékozatlanok és rosszabbak, mint a legbunkóbb tini.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!