Teisták (Isten hívők)! Ti szoktatok néha szomorúak lenni vagy egyből megvigasztaljátok magatomat, hogy: "jajj de jó, van az Isten és szeret" meg mit tudom én?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy provokatív kérdésnek látszik csak a napokban jutott eszembe, hogy hogyha Isten hívő lennék szerintem nem tudnák soha szomorú lenni.2022. júl. 29. 12:21
1/11 A kérdező kommentje:
Magatokat*
Tudnék*
2022. júl. 29. 12:22
2/11 anonim válasza:
Jók a sejtéseid. Jézus jelenlétében teljes hit és öröm van. Vele ezaz állapot elérhető, megtanulható.
Már az a tudat elég, hogy tudom és tapasztalom Jézus mindig Velem van.
"Amikor megtanulod a szeretet, semmi sem működik ellened. Amikor megtanulsz örülni, semmi sem hatásos ellened.
Amikor megtanulsz békésnek lenni, semmi sem fog tudni zavarni."
3/11 anonim válasza:
Ez valamikor segít, de azért közel se mindig, a keresztények is szoktak szomorúak, elkeseredettek lenni, nekik is néha kilátástalan az élet. Inkább a remény lehet megnyugtató.
4/11 anonim válasza:
Szoktunk szomorúak lenni és szoktunk félni.
Emberek vagyunk, ezek normális érzelmek.
5/11 anonim válasza:
Mint hívő én is szoktam szomorú lenni, csak azzal a tudattal, hogy ez vagy egy olyan dolog, ami meg fog oldódni, vagy, ha mondjuk olyan, amin nem lehet változtatni, akkor előbb-utóbb kiheverem.
6/11 anonim válasza:
Teljesen normális, ha az ember néha szomorú.
Nem mellesleg Jézus is sírt, konkrétan le van írva az evangéliumban.
7/11 A kérdező kommentje:
Mikor?
2022. júl. 29. 18:49
8/11 A kérdező kommentje:
Pontosabban hol ír ilyet a Biblia?
2022. júl. 29. 18:50
9/11 anonim válasza:
Nem szoktunk szomorúak lenni. Ha meghal valamelyik hozzátartozónk, mi csak nevetünk rajta.
10/11 A kérdező kommentje:
Jó, ez jó volt XD
2022. júl. 29. 23:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!