Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten es Jezus igy is hallja...

Isten es Jezus igy is hallja imám és velem van?

Figyelt kérdés
Katolikus vagyok. 2 évesen kereszteltek meg, aztán jártam önkéntesen hittanra 7 éves koromtól(elsőtöl -nyolcadikig) 3.-ban 10 évesen első áldoztam. Kb 15 éves koromig jártam templomba. Azóta itthon imádkoztam, elmondtam a megtérö imát. Nem járok templomba max évente 2x . Husvet meg karacsonykor. Pedig hittan tanarom azt tanitotta nagyon nagyon fontos a templomba jaras, pap aki Isten embere annak tanacsainak kovetese stb. Miota nem jarok templomba valahogyan jobban erzem magam. Tele vagyok eletkedvvel. Vidamsaggal. De azert itthon imadkozom napi 2x reggel es este ha vetkezem bocsantot kerek az Urtol , törekszem a jóra, békességre kerem az Urat örizzen meg egeszsegben eroben minden embert es mindig hozza teszem a vegen hogy add hogy hozzad Jussunk Mennyei Atyam szent fiad Urunk Jezus altal ha lejar e foldi idonk vedd magadhoz lelkemet. Szoval jobb igy.. h nem jarok templomba
2022. júl. 28. 21:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
32%
#6 fogyatekkal elok elkarhoznak?
2022. júl. 29. 06:13
 12/13 anonim ***** válasza:
87%
Megint az autista trollkodik.
2022. júl. 29. 16:34
 13/13 anonim ***** válasza:
#12 a kérdésem teljesen komoly volt. amúgy honnan tudod hogy autista vagyok?
2022. júl. 29. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!