Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha beszélek imádságban egy...

Ha beszélek imádságban egy szenthez akkor hallja?

Figyelt kérdés

2022. jún. 26. 22:57
 1/7 anonim ***** válasza:
36%
Igen, képzeld el magad elé és úgy imádkozz hozzá. Lehet kell pár alkalom, de lehet rögtön is megy. ...de valódi szent legyen, mint pl aquinoi Tamás, vagy thébai szent Pál.
2022. jún. 26. 23:20
 2/7 anonim ***** válasza:
36%
Igen.
2022. jún. 27. 00:38
 3/7 anonim ***** válasza:
77%

Én ezt csak úgy itthagyom:

Máté 4:10 Ekkor monda néki Jézus: Eredj el Sátán, mert meg van írva: Az Urat, a te Istenedet imádd, és CSAK néki szolgálj.

2022. jún. 27. 14:12
 4/7 anonim ***** válasza:
46%
Szóval nemértem ezt a nagy szent imádatot itt mifelénk. Ok, Isten nevében cselekedtek jókat, mártír halált haltak, jó példát mutattak az utókornak. De miért kellene nekik imádkozni? Egyszerű emberek voltak mint te meg én, csak némelyikük tett nagy dolgokat amiket valóban meg kell tapsolni, de nem hajongani meg térdelni előttük. Ide veszem a legjobban elterjedt Mária imádatot is. Értem hogy Jézus anyja volt de nem ő tette a nagy dolgokat, nem ő adta a vérét a bűneinkért, nem az ő tanításait olvashatjuk vissza az evangéliumokban, hanem a Fiáét. Egyszóval helyén kellene kezelni ezeket a dolgokat, de mifelénk nem úgy tűnik mintha ez működne.
2022. jún. 27. 14:19
 5/7 KZitus ***** válasza:
70%

Szia

Nem hallja.

Zsoltárok 115:4-8

Azoknak bálványai ezüst és arany, Földi ember kezének munkája.

5 Szájuk van, de nem beszélnek, Szemük van, de nem látnak,

6 Fülük van, de nem hallanak, Orruk van, de nem szagolnak.

7 Kezük van, de nem tapintanak, Lábuk van, de nem járnak; Nem adnak ki hangot torkukon.

8 Amilyenek ezek, olyanok lesznek alkotóik is, Mindenki, aki bennük bízik."

2022. jún. 27. 16:37
 6/7 anonim ***** válasza:
28%

Jel 8,3-4

Jött egy másik angyal, megállt az oltár előtt, aranyfüstölő volt nála. Sok tömjént kapott, hogy az összes szent imádásával tegye az aranyoltárra, amely az Isten trónusa előtt állt. Az angyal kezéből a tömjén füstje a szentek imádásával felszállt az Isten elé.

2022. jún. 27. 18:01
 7/7 anonim ***** válasza:
39%
Az mekkora kabaré, hogy a kersztények még egymást is lepontozzák.
2022. jún. 27. 20:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!