Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten akarata vagy sem, ha...

Isten akarata vagy sem, ha nem kezeltetem magam és belehalok a betegségbe?

Figyelt kérdés
Ha régebben nem létezett kezelés vagy gyógyszer egy betegségre, akkor meghaltam és ez Isten akarata volt. Ma ha ugyanarra a betegségre már létezik gyógymód, és ezt nem veszem igénybe szándékosan, akkor az már öngyilkosságnak számít és nem Isten akarata már. Ugye?
tegnap 20:39
 1/7 anonim válasza:
56%
Szerintem öngyilkosság, miért akarná isten hogy meghalj?!??
tegnap 21:24
 2/7 Potyondi Gergely ***** válasza:
56%
Ha azzal a szándékkal nem kezelteted magad, hogy meghalj és meg is halsz, akkor az öngyilkosságnak számít.
tegnap 21:32
 3/7 anonim ***** válasza:
És aki belehal, azoknál hol van az isten, 1-es? Eddig azt mondták, mindenható!
tegnap 22:01
 4/7 anonim válasza:

Nem tudom, 3-as. Gondolom elsőnek istent kell megismerni. Te lépsz felé egyet ő feléd kettőt lép. Vagy te nem hiszel benne? A hozzászolásod alapján mintha harag lenne benned isten felé.

1-es voltam

tegnap 22:57
 5/7 Sanyi2025 ***** válasza:
minden isten akaratából történik.
ma 05:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Segíts magadon és Isten 8s megsegít
ma 06:42
 7/7 Jégszív ***** válasza:

Isten tudja!

Nem vicc: Nem lehet tudni, hogy saját akaratunkat is - közvetve vagy közvetlenül - mennyire befolyásolja holmi "isteni akarat".

ma 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!