De hát te sem tudod betartani ezeket a törvényeket. :DDD Éppen te kerülöd a szembenézést azzal, hogy potenciálisan menstruáló nőkhöz érsz nap mint nap.
Szóval ne keress kifogásokat, hanem nézz szembe a dologgal: nem tartasz be minden törvényt.
:DDDDDD
Pacsi haver, egy pontig elhittem, hogy komoly vagy. 😄😄😄
Lelepleződtél, baszod, most már ne trollkodj tovább. Senki sem hiszi el, hogy azért nem jársz el sehova, hogy elkerüld a menstruáló nők megérintését.
Eddig vicces volt, de szerintem lassan fejezd be.
#72 nem vagyok troll.
isten szavát komolyan veszem
“ #68 akkor ezek szerint isten is homofób hisz halálra kövezés jár érte... :S nagy pácban vagy”
Mindenhogy meghalok, nem érdekel.
ha mindenki leszbi lenne akkor nem lenne szaporodás pedig isten azt mondta szaprodjatok és sokasodjat
“ 75/76 anonim ***** válasza:
ha mindenki leszbi lenne akkor nem lenne szaporodás pedig isten azt mondta szaprodjatok és sokasodjat”
Heteróknál is léteznek meddő, aszexuális, szülni nem vágyó emberek.
Vagy jó, ha például egy súlyos mentális beteg heteró szül és a gyereke is szenvedni fog? Csak mert szaporodni kell?
#76, Simán lehet, amit mondasz.
A válaszolónak 1 pipája van, ami siralmasan rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!