Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Leszbikusnak lenni bűn?

Leszbikusnak lenni bűn?

Figyelt kérdés

2022. júl. 25. 17:58
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/124 anonim ***** válasza:
50%

"A görögöknél, rómaiaknál ez megszokott volt"

Mert a görögöknél alakult ki a kereszténység?

De egyébként ez csak egy ötlet volt.

Nem állítottam hogy feltudnám vázolni Isten tervét.

"És te tudod bizonyítani?"

Nem tudom hogy számodra bizonyíték-e.

Egyrészről szerintem Isten az egyházon keresztül üzeni meg hogy változtatni kell. A baj hogy ők sem mindenhol elég nyitottak.

Ezt igazolja az is hogy ahol nem fogadták el ott feszültség van és gyerekek is szenvednek emiatt. Ahol elfogadják ott sokkal békésebb a helyzet.

De ha ez nem is lett volna elég Isten megmutata nekem hogy az elfogadás a helyes út és már nem bűn.

Lehet neked is küldött már jeleket.

Szerintem sokan kapnak jeleket csak nem akarják észrevenni. Lehet sokan elítélik, utálják őket és ezért nem is akarják észrevenni.

2022. júl. 28. 08:16
 122/124 anonim ***** válasza:
4%
Ha így haladunk lassan nem lesz értelmezhető a bűn fogalma mert mindent is fogadjunk el 🙄
2022. júl. 28. 08:48
 123/124 anonim ***** válasza:
100%

Nem egészen. Mert ebben az esetben az elfogadással pont hogy elkerüljük azt hogy másoknak ártsunk.

Ha például a gyilkosságot fogadnánk el akkor annak az lenne az eredménye hogy többet ártanának az embereknek.

2022. júl. 28. 10:33
 124/124 anonim ***** válasza:
2022. júl. 30. 16:13
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!