Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Leszbikusnak lenni bűn?

Leszbikusnak lenni bűn?

Figyelt kérdés

2022. júl. 25. 17:58
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/124 anonim ***** válasza:
63%

"Persze lehet két férfinek csinálni egymással meg nőnek is de az olyan ne nevezze magát se kereszténynek se semminek..."

Nem te fogod megmondani hogy ki minek nevezze magát.

Attól még hogy valaki homoszexuális lehet ugyan úgy keresztény és akármi más.

2022. júl. 27. 15:52
 102/124 anonim ***** válasza:
19%
#101 Csak éppen Isten(Elohim) ezt elítéli szóval hiába nevezi magát kereszténynek a kárhozat felé tart ha gyakorolja a homoszexualitását.
2022. júl. 27. 15:54
 103/124 anonim ***** válasza:
32%

Nem lehet mindent leírni

Mert akkor ennyi erővel megölöm azt aki leköpött hisz a Biblia nem írja konkrétan hogy ebben ez esetben ne lehetne ölni

A leszbikusság szerintem azért nincs konkrétan beleírva mert eszükse se jutott. Egy olyan kulturában ahol a szex annyiból hogy be a pénisz, ki a pénisz a nők meg kb 0 joggal, csak férfi mellett tud élni nem nagyon jutott eszébe senkinek hogy lány lánnyal csinálja

Ez olyan mintha azt mondanám hogy azért iszom magam részegre votkával mert a Biblia csak a borról beszél

2022. júl. 27. 15:58
 104/124 anonim ***** válasza:
23%
#103 biblia leszbikusokat se hagyja ki római levélben "asszonyok természet folyását elváltoztatták"
2022. júl. 27. 16:01
 105/124 anonim ***** válasza:
18%

"Vicces egy kirekesztő, ítélkező vallásból pont ezt idézni."

Nem szabad kollektívan megbélyegezni egy vallást annak bizonyos tagjainak a megnyilvánulásai miatt.

2022. júl. 27. 16:33
 106/124 anonim ***** válasza:
19%

102

Inkább azzal kéne foglalkoznod hogy milyen szép egyen úton haladsz te a kárhozat felé ahelyet hogy a homoszexuálisokkal foglalkozol.

2022. júl. 27. 16:34
 107/124 anonim ***** válasza:
11%

#106 Azzal te ne foglalkozzál én merre haladok mert ez most totál lényegtelen, szóvá kell tenni ha valami nem helyes, sehol nem írja a biblia hogy ha valami nem helyes az ellen nem lehet felszólalni.

leszbikusság biblia szerint bűn.

2022. júl. 27. 17:26
 108/124 anonim ***** válasza:
0%

#106 Ha szerinted kárhozat felé haladok akkor jobb latornak Jézus miért is bocsátott meg? Te se biztos hogy üdvözülsz, ezt nem lehet biztosra tudni ... nagyon nagy egora vall ha mások felett itélkezel hogy kárhozatra jut meg stb közbe te meg mész mennybe mi???

Te nem Isten vagy hogy ezt így ilyen könnyedén kijelentheted.

2022. júl. 27. 17:30
 109/124 anonim ***** válasza:
100%

"szóvá kell tenni ha valami nem helyes,"

Ezt tettem. Amit te itt művelsz az nem helyes.

"közbe te meg mész mennybe mi???"

Hol írtam én olyat hogy mennybe mennék? Sehol nem írtam.

"nagyon nagy egora vall ha mások felett itélkezel hogy kárhozatra jut meg stb "

"a kárhozat felé tart ha gyakorolja a homoszexualitását."

Akkor ne tegyed.

Én azt tettem amire írtad is hogy tenni kell (" szóvá kell tenni ha valami nem helyes").

A homoszexualitással kapcsolatosan a szóvá tétel már rég megtörtént.

Amit te itt csinálsz azonban már túl van ezen.

"Te nem Isten vagy hogy ezt így ilyen könnyedén kijelentheted."

Te sem vagy Isten hogy kijelentsed hogy mit tart bűnnek és ki tart a kárhozat felé.

Olyan dolgokat sérelmezel abban amit írtam amiket te/te is csinálsz.

2022. júl. 27. 17:58
 110/124 anonim ***** válasza:
100%

UI.:

Elegendő az ha ide leírod amit akarsz. Nem kell privát üzenetben is leírni PONT UGYAN AZT.

Elég az egyik.

2022. júl. 27. 17:59
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!