Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Leszbikusnak lenni bűn?

Leszbikusnak lenni bűn?

Figyelt kérdés

2022. júl. 25. 17:58
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/124 anonim ***** válasza:
78%

Kedves Kérdező !

Muszlimként válaszolnék, bár véleményem szubjektív és nem egyenrangú vallástudósaink véleményével.

Érdekes a kérdés, mert a férfi homoszexualitás megélése egyértelműen bűn az Iszlámban !

Ugyanakkor leszbikusnak lenni bűn-e, erről én nem ismererek sem egyértelmű Korán verset, sem pedig hiteles hadíszt....

Leszbikusnak lenni talán nem bűn az Iszlám szerint, ugyanakkor az Iszlám kizárólag házasság illetve Úr-szolgalány kapcsolatban engedélyezi a szexuális kapcsolatot férfi és nő között, szóval bár tudomásom szerint az Iszlám nem tiltja egyértelműen a leszbikusságot, nem tudom milyen keretek között lehetne megélni ezt az emberi vágyat... ??

Talán feleségek között a poligámia keretein belül ? Nincs ilyesmiről információnk, és az Iszlámban minden ami kétséges azt jobb kerülni !

2022. júl. 26. 22:16
 92/124 anonim ***** válasza:
93%

Még ha egyértelműen nem is mondja ki, szerintem az hogy csak úr és szolgalány között az egy olyan alapelv aminél egyértelműen lehet erre következtetni

Mármint hogy a leszbikus életmód sem engedélyezett

2022. júl. 27. 08:12
 93/124 anonim ***** válasza:
94%

Az Iszlám szerint a szexualitás célja elsősorban a kölcsönös örömszerzés. A gyermekek tulajdonképpen ennek természetes gyümölcsei.

Igen, legtöbb vallástudósunk bizonyára arra a következtetésre jut amit írtál hogy a leszbikus életmód haram vagyis tilos.

Azonban az az igazság hogy tudomásom szerint NINCS OLYAN KORÁN VERS, vagy hadith ami szerint két nő közeledése egymáshoz tilos lenne.

Férfiaknál ez egyértelműen tilos.

Úr és szolgalány = Úr és ágyasa. Így talán ismerősebben cseng. Ez az ami elméletileg engedélyezett párkapcsolat férfi és nő között a házasság mellett. Ma már ilyen nincs gyakorlatban.

2022. júl. 27. 09:39
 94/124 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem iszlámnál a leszbikusság ugyanolyan halálos bűn mint a homoszexualitás egyik sem szolgálja a faj fenntartását. Iszlámban nincs tolerálva a lgbtq és ez már rengetegszer bebizonyosodott utóbbi időben.
2022. júl. 27. 15:22
 95/124 anonim ***** válasza:
87%

#94:

Az Iszlám NEM vallja azt hogy a szexualitás a "fajfenttartást" kell hogy szolgálja...

Miféle primitív pogány felfogás ez ???

2022. júl. 27. 15:26
 96/124 anonim ***** válasza:
8%
#95 Biblia : szaporodjatok és sokasodjatok ennek ellentéte pedig a homoszexualitás,leszbikusság,zoofilia egyébb aberráció.
2022. júl. 27. 15:27
 97/124 anonim ***** válasza:
100%

#96:

Én nem vagyok keresztény és nem érdekel a Biblia.

Az Iszlámban a szexualitás a kölcsönös örömszerzés forrása.

Továbbá nyugodtan lehet védekezni a nem kívánt terhesség ellen.

2022. júl. 27. 15:31
 98/124 anonim ***** válasza:
100%

Abberácíókat az Iszlám is elítéli.

De ilyen butaságot nem állít hogy fajfenttartás miatt kell szeretkezni... !

2022. júl. 27. 15:33
 99/124 anonim ***** válasza:
23%

"Az Iszlámban a szexualitás a kölcsönös örömszerzés forrása."

férfi és nő között

férfi meg férfi és nő meg nő nem illik össze... Nem Ádám és Ádám vagy Éva és Éva volt kezdetben hanem Ádám és Éva.

Persze lehet két férfinek csinálni egymással meg nőnek is de az olyan ne nevezze magát se kereszténynek se semminek...

2022. júl. 27. 15:34
 100/124 anonim ***** válasza:
47%

"férfi meg férfi és nő meg nő nem illik össze... Nem Ádám és Ádám vagy Éva és Éva volt kezdetben hanem Ádám és Éva."

Ez egy primitív indoklás arról nem is beszélve hogy már ki lett vesézve hogy miért hibás.

2022. júl. 27. 15:50
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!