A zsidók miért neveztek ki sátáni, pokoli lényeknek kánaánita istenségeket?
Például Belzebub, Belfegor, Azazél, a gyermekáldozatot követelő istenségek stb.
Ők előtte kánaánita istenek voltak, a zsidók pedig a honfoglalás után a saját vallásukban a lehető legmocskosabb színben tüntették fel őket. A zsidó Poklot, a bűnökért való vezeklés, majd a bűnöktől való megtisztulás helyét, a gehinomot is arról a szakadékról nevezték el, ahol előtte a kánaániták a gyermekeiket feláldozták.
Miért?
"Mikor leírták már egy külön vallásnak számított a kereszténység. A Judaizmus forrásaiban kb nem is szerepel Jézus csak annyit ír a Talmud Jézusról hogy a pokolban fog égni. Tehát még az a vallás ahova eredetileg érkezett Jézus alig ír róla és az is negatív. És más prófétákról is tudjuk hogy üldözték őket."
Amikor elkezdték írni, még nem teljesen különült el a kereszténység. Nézd meg, még az ApCselben is téma, hogy akkor kell vagy nem kell körülmetélkedni. Ráadásul te azt írtad, hogy a zsidó nép nem említi meg. Ami hát hazugság, mert az Újszövetséget is a zsidó nép tagjai írták.
A judaizmus nyilván nem sokat ír róla. De az se mellékes, hogy a zsidó Biblia Jézus idejére már lezárult, tehát nem is nagyon írhattak volna róla. Az említett Talmud is csak szokásgyűjtemény és ószövetségi magyarázatok.
"Hát nem. Az első írásos emlékek is kb 5 ezer évesek és ugye nem minden népnél volt jelen az írás."
Ábrahám Kr.e. 1800 körül született, A wikipédia szerint már bőven sok nép tudott akkor írni:
Tehát megint mellébeszélsz, mismásolsz.
"Lehettek volna de nem voltak. Jézus és Mohamed időszaka a prófétaság vége."
Hol írja a Korán, hogy Jézus és Mohamed között a világon sehol nem jött több próféta? Idézd kérlek.
"Tehát elég nagy butaság ebből az időszakból írásos emléket követelni."
Azért, mert nincs, ami alátámasztaná az iszlám ezen rendkívül ostoba nézetét? Te is csak a Bibliára hivatkozol, amit egy félnomád nép írt le. Azért volt számos civilizáltabb kultúra a zsidóknál, nagyon sok írásos emlék maradt fenn azokból az időkből. Ezen felül későbbi írásos emlékek is utalnak vissza erre a korra.
"Ne hazudozz. Mikor ez a téma és megkérdezem, miért nincs semmi írásos emlék az első századból az Újszövetséget illetően és a 2. századból is csak nagyon kevés, mindig az a keresztények válasza hogy nem volt tartós papír amire le tudták volna írni. De akkor miért nincs 1. századi Újszövetségi szöveg?"
Döntsd már el végre, hogy melyik a végleges hazugságod, mert össze-vissza írsz. Előbb azt írtad, hogy nem tudták leírni, most azt, hogy tartós papír nem volt. A kettő nem ugyanaz.
"Akkor miért ír róluk a Biblia? Az úgy elég logikátlan hogy ír prófétákról meg ír egyszerű emberekről. Logikusabb hogy próféták. Ebben is a Korán állítása logikusabb mint a Biblia."
Tehát bárki, bármi ír megnevezett személyekről, akkor azok próféták. Hát ez rendkívül logikus. A Biblia ír Góliátról is, biztos ő is egy próféta volt.
"De hát most is behazudtad hogy arab mitológiából másolta :) Szóval most bizonyítottad hogy ha írna például indiai prófétáról akkor behazudnád hogy a hinduizmusból másolta."
Ez igazából sok mindentől függ. De jelenleg ott tartunk, hogy nem írt, csak a bibliai történeteket és személyeket koppintotta.
"Amúgy meg szerinted a dzsinneket az arab mitológiából vette át akkor a júdeizmus meg a zsidó mitológiából vette át a démonokat és angyalokat?"
Értelmetlen a felvetésed. A judaizmus a zsidók vallása, ráadásul itt a vallás volt a népszervező is.
"Nem te vagy a 46-os? Ezt írtad: "Egyébként a Biblia szerint nincs szükség arra, hogy minden néphez érkezzenek próféták. Isten a legfőbb parancsokat az emberek szívébe írta,"
És az mit jelent nálad hogy nem küldött minden néphez? Kihez küldött? Hazug keresztény vagy te is."
Hazugnak nem gondolom magam, de láthatóan te tényleg hülye vagy. Azt írtam, hogy nem küldött minden néphez, de volt egy két zsidó próféta, akiket másokhoz is küldött. Például Ninivébe. De sokkal több példa nincs is rá a Bibliában.
Ha neked ezt gondot okoz értelmezni, akkor rendkívül súlyos bajok vannak a fejedben.
"Az hogy a gyakorlatban mennyire bizonyítható más kérdés."
Láthatóan semennyire nem tudod bizonyítani, szóval csak egy elmélet marad, amit te tényként közölsz. Ha nem probléma, én inkább maradok a valóság talaján.
"Az tudományos tény hogy a Bibliát meghamisították. Így ebből következik hogy eredetileg benne kellett hogy legyen."
Rendben. Akkor a bolognai spagetti receptjének is benne kellett lennie. Sőt valószínűleg a csúnya zsidók és keresztények a Thalész-tételt is kivették belőle.
Vitatkozni se tudok szilárd érveiddel :D
"Nem állítottam hogy én néztem utána a többi vallás írásaiban"
De, azt állítottad, majd felhívtam rá a figyelmed, hogy ugyan, biztos nem tetted, ezt követően talán olyasmit válaszoltál, hogy nem mindegy ki nézett utána?
"Az hogy szarságoknak nevezed a világvallások tanításait bizonyítja hogy nem csak hazug keresztény vagy de primitív is."
Egyes fundamentalista iszlám teológusok ezen tanítását tartom szarságnak, amit te is benyaltál.
"Amikor elkezdték írni, még nem teljesen különült el a kereszténység."
Dehogynem. Az újszövetség könyveit az első század második felében írták le. Ekkor már külön vallásnak tekinthető.
"A judaizmus nyilván nem sokat ír róla. De az se mellékes, hogy a zsidó Biblia Jézus idejére már lezárult, tehát nem is nagyon írhattak volna róla. Az említett Talmud is csak szokásgyűjtemény és ószövetségi magyarázatok."
De itt a lényeg az hogy még Jézus esetében is alig említi más forrás tehát nem várható el hogy minden prófétáról legyenek írásos emlékek.
"Tehát megint mellébeszélsz, mismásolsz."
Nem. És nevetséges hogy 4-5 ezer évvel korábbról kérsz írásos emlékeket prófétákról :) Mikor Jézusról sem tudsz felmutatni semmit az első századból.
"Hol írja a Korán, hogy Jézus és Mohamed között a világon sehol nem jött több próféta? Idézd kérlek."
Onnan tudjuk hogy erre az időszakra sem a Korán sem a hadiszok nem tesznek más prófétát.
"Azért, mert nincs, ami alátámasztaná az iszlám ezen rendkívül ostoba nézetét?"
Szerinted az ostoba nézet hogy Isten minden néphez küldött prófétát? Ha így gondolod akkor nálad van nagyon komoly gond. Csak etgy értelmi fogyatékos gondolhatja azt hogy nem baj ha Isten egy néphez sorban küldi a prófétákat a többi néphez meg senkit.
"Azért volt számos civilizáltabb kultúra a zsidóknál, nagyon sok írásos emlék maradt fenn azokból az időkből. Ezen felül későbbi írásos emlékek is utalnak vissza erre a korra."
Ez kapásból hazugság. Nem maradt fenn sok írásos emmlék. Meg az hogy van egy civilizáltabb kultúra a zsidóknál nem jelenti azt hogy írnak is a prófétáról akik hozzájuk érkezett. Lehet hogy kapásból elutasították és szóra sem méltatták. Jézus szerintettek Isten és mégis alig volt néhány követője.
"Döntsd már el végre, hogy melyik a végleges hazugságod, mert össze-vissza írsz. Előbb azt írtad, hogy nem tudták leírni, most azt, hogy tartós papír nem volt. A kettő nem ugyanaz."
Mindig más hazudtak be. Lényeg az hogy keresztények erre hivatkoznak mikor az a kérdés miért nincs semmi újszövetségi írás az első századból. Te meg azt követeled muassak írásos emléket 2 ezer évvel korábbról amiben szerepel Ábrahám :)
"Tehát bárki, bármi ír megnevezett személyekről, akkor azok próféták. Hát ez rendkívül logikus. A Biblia ír Góliátról is, biztos ő is egy próféta volt."
Nyilván nem Góliátról van szó. Ábrahám pozitív példaként szerepel a Bibliában. Nyilván nem lehet egyszerű hétköznapi ember.
"Ez igazából sok mindentől függ. De jelenleg ott tartunk, hogy nem írt, csak a bibliai történeteket és személyeket koppintotta."
És te behazudod mindre hogy másolta így ha írt volna bármilyen más személyről arra is behazudtad volna hogy másolta. Ismerem az olyan hazug keresztényeket mint amilyen te is vagy.
"Értelmetlen a felvetésed. A judaizmus a zsidók vallása, ráadásul itt a vallás volt a népszervező is."
Náluk is van mitológia. Akkor a te logikád alapján a júdeizmus a zsidó mitológiából vette át a démonokat és angyalokat.
"Hazugnak nem gondolom magam, de láthatóan te tényleg hülye vagy. Azt írtam, hogy nem küldött minden néphez, de volt egy két zsidó próféta, akiket másokhoz is küldött. Például Ninivébe. De sokkal több példa nincs is rá a Bibliában."
És annak mi értelme van hogy Isten küldött prófétákat a zsidóknak, jó sokat plusz egy prófétát a ninivei népnek? :) Ennyire nem lehetsz értelmi fogyatékos. Egyértelmű hogy ez így értelmetlen.
"Láthatóan semennyire nem tudod bizonyítani, szóval csak egy elmélet marad, amit te tényként közölsz. Ha nem probléma, én inkább maradok a valóság talaján."
Neked közöd nincs a valósághoz. Alapból aki abban hisz hogy Isten csak egy kiválasztott néppel foglalkozik meg egy olyan Bibliában hisz amiről ezer éve bebizonyosodott hogy össze vissza hamisították, az mindennek nevezhető csak éretlmes embernek nem.
"Rendben. Akkor a bolognai spagetti receptjének is benne kellett lennie. Sőt valószínűleg a csúnya zsidók és keresztények a Thalész-tételt is kivették belőle."
Tehát azt mondod hogy szerinted az hogy Isten minden néphez küldött prófétát marhaság? :) Miért? Nem lenne rá képes? Felesleges? Nem ártana megindokolni. Szerintem elég logikus hogy mindenkihez küldött, és így igazságos.
"De, azt állítottad, majd felhívtam rá a figyelmed, hogy ugyan, biztos nem tetted, ezt követően talán olyasmit válaszoltál, hogy nem mindegy ki nézett utána?"
Továbbra sem állítottam ilyet és szerintem te vagy az a retardált aki midenre rávágta hogy nem bizonyíték. Eltaláltam? :)
"Egyes fundamentalista iszlám teológusok ezen tanítását tartom szarságnak, amit te is benyaltál."
Ez nem muszlim teológusok tanítása. Ők csak megkeresték az azonosságokat más vallásokban. Tehát akkot te azt tartod szarságnak hogy Isten minden néphez küldött prófétát. Azon mit nem értesz hogy ez így igazságos? Mondjuk egy ilyen fanatikus kereszténynek hiába beszélek igazságosságról. A te Bibliádban azt írja irtsd ki eztz meg azt a népet, gyilkold le a csecsemőket, és öld meg a ssaját gyermeked is ha másban akar hinni. Akinek olyan eltorzult a lelke hogy ezeket tekinti Isten szavának, nem csoda ha nem érti hogy Isten minden néphez küldött prófétát mert Isten igazságos.
"De itt a lényeg az hogy még Jézus esetében is alig említi más forrás tehát nem várható el hogy minden prófétáról legyenek írásos emlékek."
Nem várom el, én azt írtam, hogy legalább egyről mutass. Nem sikerült.
Ugyan már, ne viccelj. Azt írtad több ezer volt, ha több ezer volt, akkor legalább egyről csak fenn maradt Korántól független forrás. (Természetesen kivétel a Biblia, mert a Korán a Szentírás felhasználásával készült.)
"És nevetséges hogy 4-5 ezer évvel korábbról kérsz írásos emlékeket prófétákról :)"
Mint írtam, lehet későbbi is, szóval nem tudom, mit puffogsz ezen. Mutass későbbit.
"Onnan tudjuk hogy erre az időszakra sem a Korán sem a hadiszok nem tesznek más prófétát."
Tehát nem ír ilyet, csak te találtad ki. Amúgy a Korán sehova se tesz prófétát, csak a Bibliában szereplő ismertebb személyeket írja le.
"Csak etgy értelmi fogyatékos gondolhatja..."
És csak egy értelmi fogyatékos gondolhatja, hogy több ezer prófétának egyszerűen nyoma veszett, nincs róluk semmi. Hozzá kell tenni, hogy ez az értelmi fogyatékos rendkívül naiv is.
"Ez kapásból hazugság. Nem maradt fenn sok írásos emmlék. Meg az hogy van egy civilizáltabb kultúra a zsidóknál nem jelenti azt hogy írnak is a prófétáról akik hozzájuk érkezett."
De, sok írásos emlék fenn maradt, lásd Egyiptomot, tele van korábbi írásos emlékekkel, de említhetem Babilont is. Linkeltem is ezzel kapcsolatban, legalább ne lennél annyira ostoba, hogy azt nem olvasod el.
Miért kell, hogy más írjon róla? A próféta maga is írhatott volna, lásd a zsidó prófétákat.
"Nyilván nem Góliátról van szó. Ábrahám pozitív példaként szerepel a Bibliában. Nyilván nem lehet egyszerű hétköznapi ember."
Értem, akkor mindenki, aki pozitív példaként szerepel a Bibliában, próféta. Akkor ezek szerint Akháb, Manoah, Roboám, Médán, Boaz, stb... mind próféták lennének?
"Náluk is van mitológia."
Mutasd meg, hogy mire gondolsz. Ha ez a Biblia előtti, akkor lehet. De tényleg fogalmam sincs, hogy mire gondolhatsz.
"Egyértelmű hogy ez így értelmetlen."
Úgy látszik, neked minden értelmetlen, ami együgyű felfogásoddal nem egyezik :)
"Szerintem elég logikus hogy mindenkihez küldött, és így igazságos."
Hidd el, ezt mindenki leszarja, hogy szerinted mi logikus. Mutass rá egyetlen történelmi forrást, ami igazolja. De jelenleg ott tartunk, hogy csak a Bibliával próbálod igazolni a Koránt, ami amúgy is nonszensz.
"te vagy az a retardált aki midenre rávágta hogy nem bizonyíték. Eltaláltam?"
Határozottan emlékszem, hogy ott többen is rávágtuk, hogy nem bizonyíték. Tudod a bizonyíték az nem egyenlő a te retardált, fogyatékos érveléseddel.
"Ez nem muszlim teológusok tanítása."
Miért? Már a hindu teológusok is azt tanítják, hogy vallásuk eredetileg az iszlám volt, csak eltorzították, ezért a sok hasonlóság? :D
Mesélj még kérlek... Kik tanítják még ezt?
"Nem várom el, én azt írtam, hogy legalább egyről mutass. Nem sikerült."
Szerintem nem fogtad fel. Az iszlám szerint az első próféta Ádám. Na most a tudomány jelen állása szerint az emberiség 200 ezer éve jelent meg. Az írás viszont 4-5 ezer éve. Ez azt jelenti hogy a legtöbb próféta idején nem létezett még az írás.
"Ugyan már, ne viccelj. Azt írtad több ezer volt, ha több ezer volt, akkor legalább egyről csak fenn maradt Korántól független forrás. (Természetesen kivétel a Biblia, mert a Korán a Szentírás felhasználásával készült.)"
Martadt. Például amit kigyűjtöttem és te rávágtad hogy nem bizonyíték. Egyébként a ninive nép történelmében benne van Jónás? Mert ugye a Biblia írja, de akkor mutass valamit a ninniveiek történelméből mert ugye szerinted kell hogy legyen valami róla :)
"Tehát nem ír ilyet, csak te találtad ki. Amúgy a Korán sehova se tesz prófétát, csak a Bibliában szereplő ismertebb személyeket írja le."
A Korán nem írja hadiszokban meg az szerepel hogy abban az időszakban nem volt próféta. Ezen mit nem értesz?
"És csak egy értelmi fogyatékos gondolhatja, hogy több ezer prófétának egyszerűen nyoma veszett, nincs róluk semmi. Hozzá kell tenni, hogy ez az értelmi fogyatékos rendkívül naiv is."
Még mindig nem válaszoltál arra hogy mi a problémád azzal hogy Isten minden néphez küldött prófétát? És mi a logika a keresztény verzióban? Annak mi értelme hogy a zsidókhoz küldött sokat, meg egyet ninivébe és ennyi? :) Melyik a logikusabb szerinted? Mivel egy aljas hazug keresztény vagy be fogog hazudni hogy a keresztény verzió a logikusabd, de azért megkérdezem :)
"De, sok írásos emlék fenn maradt, lásd Egyiptomot, tele van korábbi írásos emlékekkel, de említhetem Babilont is. Linkeltem is ezzel kapcsolatban, legalább ne lennél annyira ostoba, hogy azt nem olvasod el."
És akkor mi van? Ez még nem jelenti azt hogy írnak is a prófétáról. Ezek a népek más vallást követtek és lehet nem fogadták el a prófétákat. Ahogy Jézust sem fogadta el a zsidó nép és a judaizmus nem is ír Jézusról.
"Miért kell, hogy más írjon róla? A próféta maga is írhatott volna, lásd a zsidó prófétákat."
Szerintetek még Jézus sem írt semmit. Arra sem válaszoltál miért nincs semmi írásos emlék az első századból az Újszövetség esetében?
"Értem, akkor mindenki, aki pozitív példaként szerepel a Bibliában, próféta. Akkor ezek szerint Akháb, Manoah, Roboám, Médán, Boaz, stb... mind próféták lennének?"
Nem tudom mit ír róluk a Biblia de akár lehetnek próféták is. De azért Ábrahámról többet ír igaz?
"Mutasd meg, hogy mire gondolsz. Ha ez a Biblia előtti, akkor lehet. De tényleg fogalmam sincs, hogy mire gondolhatsz."
Biztosan volt zsidó mitológia, népi hiedelem. A te logikád alapján akkor onnan vehete a júdaizmus az angyalokat és démonokat.
"Hidd el, ezt mindenki leszarja, hogy szerinted mi logikus."
Csak az olyan primitv retardált keresztények mint te. A normális keresztény elismerné hogy a minden néphez érkező próféták verzió sokkal logikusabb mint a keresztény verzió max hozzá teszi hogy ő akkor is a keresztény verzióban hisz.
"Mutass rá egyetlen történelmi forrást, ami igazolja. De jelenleg ott tartunk, hogy csak a Bibliával próbálod igazolni a Koránt, ami amúgy is nonszensz."
Vagy 4-5 világvallás igazolja az iszlámot.
"Határozottan emlékszem, hogy ott többen is rávágtuk, hogy nem bizonyíték. Tudod a bizonyíték az nem egyenlő a te retardált, fogyatékos érveléseddel."
Te voltál ott meg a négy és fél pipás fanatikus keresztény. Emlékszem akkor is mondtam hogy ő nem retardált csak nem akar szembenézni az igazsággal, te viszont értelmi fogyatékos vagy.
"Miért? Már a hindu teológusok is azt tanítják, hogy vallásuk eredetileg az iszlám volt, csak eltorzították, ezért a sok hasonlóság?"
Ilyet nem mondtam. Azt mondtam a muszlim teológusok csak kigyűjtötték az azonosságokat. Amiket felsoroltam nem muszlim forrásokból származik hanem más vallások tanításai szóval a muszlim teológusok nem tettek hozzá semmit. A sok egyértelmű azonosság pedig az iszlámot igazolja.
"Ádám. Na most a tudomány jelen állása szerint az emberiség 200 ezer éve jelent meg. Az írás viszont 4-5 ezer éve. Ez azt jelenti hogy a legtöbb próféta idején nem létezett még az írás."
Nem tudtam, hogy a próféták e 200 ezer év alatt lineárisan oszlottak el. Jó ezt tőled megtudni. Azért így is meglepő azon rövid időszakban annyi zsidó/bibliai próféta nem? Ott biztos valami hiba került Allah prófétaküldő függvényébe :D
"Egyébként a ninive nép történelmében benne van Jónás?"
Mi a szar az, hogy ninive nép? Hát ennyire hülye vagy?
"A Korán nem"
Tehát nem írja a Korán. Csak olyan hadiszok említik, amit egyik muszlim elfogad, másik nem. Lásd a 700 lefejezett zsidó vagy 9 éves feleség esetét.
"Szerintetek még Jézus sem írt semmit."
Nem, de ott van számos bibliai próféta, akiket Mohamed is plagizált, elég sok közülük írt.
"Nem tudom mit ír róluk a Biblia de akár lehetnek próféták is. De azért Ábrahámról többet ír igaz?"
Nem, igazából nem nagyon ír többet Ábrahámról. Ábrahámmal a Genesis egy rövid szakasza foglalkozik. A Krónikák könyve és más könyvek legalább ennyit foglalkoznak sok személlyel, akikről ezek szerint nem is hallottál.
"Biztosan volt zsidó mitológia, népi hiedelem."
Ha nem hazudsz, akkor mutasd is meg. Mert különben csak hazugság.
"Vagy 4-5 világvallás igazolja az iszlámot."
Vagy 4-5 világvallás igazolja a hinduizmust/buddhizmust/kereszténységet. Mindben vannak közös vonások, miért pont egy plagizáló hamis próféta vallását kellene elfogadni?
"Emlékszem akkor is mondtam hogy ő nem retardált"
Persze, mert hitgyülis és egy szinten vagytok :D
"Nem tudtam, hogy a próféták e 200 ezer év alatt lineárisan oszlottak el. Jó ezt tőled megtudni. Azért így is meglepő azon rövid időszakban annyi zsidó/bibliai próféta nem? Ott biztos valami hiba került Allah prófétaküldő függvényébe"
Ki mondta hogy lineárisan oszlottak el? Az egy dolog hogy fogyatékos vagy de a magyar nyelv értő olvasása sem megy?
"Mi a szar az, hogy ninive nép? Hát ennyire hülye vagy?"
Azt mondtad a Biblia szerint Jónás ninivébe ment mint próféta te retardált. Akkor élt ott valamilyen nép. Hol van az írosás forrás Jónásról? Te ilyet vársz tőlem. Akkor mutass egyet.
"Tehát nem írja a Korán. Csak olyan hadiszok említik, amit egyik muszlim elfogad, másik nem. Lásd a 700 lefejezett zsidó vagy 9 éves feleség esetét."
Ezeket a hadiszokat minden muszlim elfogadja. Nincs miért megkérdőjelezni. A a 700 lefejezett zsidó ellentétes a Koránnal és egyébként is úgy szól hogy a zsidó törvények szerint történt ez az ítélet szóval a Biblia szerint. A éves feleség dologról pedig már ezerszer beszéltünk. Csak a hozád hasonló legalja keresztényk hazudják tényként.
"Nem, de ott van számos bibliai próféta, akiket Mohamed is plagizált, elég sok közülük írt."
Látom a plagizálás szó jelentését sem ismerd ami megintcsak bizonyítja hogy értelmi fogyatékos vagy. Még ha nem is fogadod el prófétának Mohamedet akkor sem rágalmazhatod plagizálással mert a Bibliára hivatkozik így nem lehet plagizálás. A keresztény tanítások pedig az iszlám úgy ahogy van elutasítja.
"Nem, igazából nem nagyon ír többet Ábrahámról. Ábrahámmal a Genesis egy rövid szakasza foglalkozik. A Krónikák könyve és más könyvek legalább ennyit foglalkoznak sok személlyel, akikről ezek szerint nem is hallottál."
Miért kellett volna? :) A Biblia egy össze vissza hamisított könyv tele primitív állításokkal amikkel Istent rágalmazzák. Szóval egyáltalán nem érdekel. Azokat a részeket olvasom a Biblából amikkel bizonyítom az iszlám igazát.
"Ha nem hazudsz, akkor mutasd is meg. Mert különben csak hazugság."
Mi az hogy hazugság te retardált. Minden népnek van mitológiája, népi hiedelme.
"Vagy 4-5 világvallás igazolja a hinduizmust/buddhizmust/kereszténységet. Mindben vannak közös vonások, miért pont egy plagizáló hamis próféta vallását kellene elfogadni?"
Pont ez az hogy egymást is igazolják te fogyatékos :) Ez bizonyítja hogy mind eredetileg ugyanaz a vallás volt csak időközben megváltoztatták az emberek.
"Persze, mert hitgyülis és egy szinten vagytok"
Nem tudom hogy a négy és fél csillagos milyen irányzatot követ de nem retardált. Te viszont az vagy.
Hehe ha kifogysz az érvekből, ha állításaidat 0 bizonyítékkal tudod alátámasztani, akkor jön az, hogy a másikat minden mondatban értelmi fogyatékosnak titulálod :D
Rendkívül meggyőző érv hamis vallásod sose létező sok ezer prófétájára. :D
Az a nyugati, tanult ember számára nem érv, hogy retardáltnak, degeneráltnak, hülyének, hazugnak hívod. Ettől egyik se lesz igaz, de jól rámutat, hogy te milyen vagy.
Ha van egy állítás, azt illik alátámasztani, neked ez nem ment, belőled a hozzászóló gúnyt űzött, nevetségessé tett téged és állításaid is. Te ezért frusztrált lettél és átmentél alpári stílusba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!