Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten nem joságos és itt fog...

Isten nem joságos és itt fog megpusztulni a föld utolso oráiban csak akkor van esélye ha lucifer megszánja amit kétlek.Én beszéltem luciferrel és azt mondta,hogy az örök élet az vele van.Minden tudás nálla van.mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
leginkább arra vagyok kiváncsi miből gondoljátok azt h az Isten annyira joságos lenne és lucifer meg nem

2022. jún. 26. 07:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Mikor beszélgettetek? Volt csókolózás, vagy esetleg egyéb? Rendszerint milyen anyagot tolsz? Van még belőle???
2022. jún. 26. 07:52
 2/14 Drakula ***** válasza:
79%
Nem a humór témába kéne ezt rakni?
2022. jún. 26. 07:53
 3/14 A kérdező kommentje:
Védjétek csak Isten,de legbelul ti is érzitek h lucifer és hű szolgálja (sátán) által valosíthatjátok meg az örök életet
2022. jún. 26. 07:57
 4/14 Drakula ***** válasza:
27%

Azt se tudód kit szólgálsz!

Lucifer=Sátán.

Hülye...

2022. jún. 26. 08:02
 5/14 A kérdező kommentje:
a kerezstény bibliádban igen de egyébként Lucifer az nem a sátán és ne hulyéz légyszíves
2022. jún. 26. 08:05
 6/14 anonim ***** válasza:
Kérdező lehet Morningstar-ra is szavazni?
2022. jún. 26. 08:05
 7/14 Drakula ***** válasza:

Hanem a bibliában akkor hol?

Egyébként meg miért bizol a fickoban ha tényleg beszéltetek?

Is honnan veszed hogy nála az őrők élet?

2022. jún. 26. 08:07
 8/14 A kérdező kommentje:
itt a kulönbség a sátán és a lucifer között Lucifer a legszebb anygal aki létezett valaha [link]
2022. jún. 26. 08:08
 9/14 A kérdező kommentje:
van olyan tanulmány miszerint lucifer a sátán ugyan az,de én olvastam olyan tanulmányt miszerint nem
2022. jún. 26. 08:27
 10/14 anonim ***** válasza:
51%

Nem zárom ki hogy Lucifer és a sátán két külön szereplő, de a teremtésben csak ici pici játékosok a Teremtőhöz képest.

Egyedüli létezésük -és annak oka hogy még nem lettek seggberugva az, hogy a Teremtő mindennek és mindenkinek szabad akaratot adot, hogy megismerje önmagát.

Magasabb szinteken megszűnik a dualitás ilyen formában, és ott már nincs negatívitás. A két rosszarcú ilyenformán csak itt emberkedhet, játszhatja az eszét, és hazudozhat bármit.....rád van bízva hogy hiszel nekik, vagy sem.

Ők csak egy apró "pillanatok" a végtelen teremtésekben, a korai teremtésben még csak nem is léteztek, és a későbbiekben pedig nem is fognak már létezni.

2022. jún. 26. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!