Mi a véleményed olyan emberekről, akik testi betegségeket nem kezeltetnek orvosokkal, mert Istenben hisznek, bíznak? Több.
Figyelt kérdés
Talán hallottatok Val Kilmerről, akinek torokrákja volt - ha helyes az információ - ő sem kezeltette magát orvossal.
Ehhez a valláshoz tartozik:
Keresztény Tudomány (Christian Science).
Egy cikk a témával kapcsolatban:
De nem konkrétan az ő ügye a kérdés, azt csak egy példaként említettem.
2021. márc. 20. 10:57
4/33 anonim válasza:
Én az ilyen vak hívőket emberszámba sem veszem. Nem tudom véleményezni őket mert egy teljesen másik szint. Nekem bugyuta. Ha meggyógyulnak, akkor Istennek köszönik. Ha nem, akkor meg a jóisten ezt az utat szánta nekik. Szerintem semmi okító célzata nincs annak ha valaki halálos beteg, ezt dobta a gép. Vagy belehalsz vagy nem, de azért van agyad hogy tudj ellene tenni.
5/33 anonim válasza:
Ők nem igazi hívők, csak babonás emberek.
6/33 anonim válasza:
De. Abszolút igazi hívők.
ÉS közben lehetnek akár babonásak is, de ez nem kötelező.
7/33 KZitus válasza:
Szia
Nekem Krisztus tanítása jut eszembe róla: "Ennek hallatán Jézus ezt mondta: „Az egészségeseknek nincs szükségük orvosra, a betegeknek viszont igen." Máté 9:12 A gyógyítások gyakran szellemi, erkölcsi és fizikai jólétet eredményeznek.
8/33 anonim válasza:
Azt eldönteni, hogy elfogadod-e az orvosi kezelést, alapvető betegjog. Ha elutasítod, annak sok oka lehet, és tiszteletben kell tartani.
9/33 anonim válasza:
Szerintem ergyák, de az ő dolguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!