Az tényleg igaz hogy ha valakinek súlyos betegsége van ami gyógyíthatatlan és nem gyógyul ki belőle élete végéig akkor a biblia szerint pokolra jut mert nem kérte isten segítségét?
Szia
Mire alapozod a "biblia szerint"-i megállapítást. Idéznéd?
Mert én ilyennel nem találkoztam.
Tényleg nem igaz.
Ki az aki ilyen hülyeséget terjeszt?
Isten személyének a befeketitése.
Én még nem hallottam ilyet, legalábbis az Egyház ilyesmit nem tanít. Egyébként is hazugság.
Hol hallottad konkrétan?
Hat mar nem tudom de megkerdeztem mert nem voltam biztos benne es koszonom aki valaszolt igy mar tudom hogy nem igaz. (Mert ugyebar aki nem keresi istent mi kozben ilyen betegsege van hogy szabaditsa meg tole akkor az elkarhozik de ezek szerint ez nem igaz)
Koszonom a valaszokat!
Baromság.
Gyógyíthatatlan epilepsziával küzdök, igaz tünetmentes vagyok és viszonylag normális életet élek(jogsim is van, de szigorú keretek között), de soha nem fogok annyit érni, mint egy egészséges ember.
Ha Isten létezne, nem "teremtene" szándékosan életképtelen/gyenge embereket, akik csak szenvedni fognak egész életükben.
A vicc szerint a vallások akkor jöttek létre, amikor az első csaló először találkozott az első idiótával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!