Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztszülő választás így…...

Keresztszülő választás így… lehet belőle sértődés?

Figyelt kérdés

Párommal megbeszéltük, hogy egy-egy barátot választunk keresztszülőnek és nem rokonokat vagy egy baráti párt.

Kettőnknek együtt 5 testvére és sok unokatestvére van, ott nem szeretnénk sértődést.

A barátaink párjait-férjeit-feleségeit nem igazán ismerjük, nem olyan a kapcsolat, ahol mind a kettő felet szívesen választanánk, vagy nulla ismeretség, vagy gyakori váltogatás, vagy ugyan állandó, időnként összeülünk mind egy ebédre de azért mégsem az igazi.

Ha ilyen helyzetben egy párnak csak az egyik felét kérjük fel, adódhat belőle konfliktus/sértődés a pár bármelyik tagjától, hogy nem együtt szeretnénk őket, csak az egyiküket?

(egyikőnk sem keresztszülő, én a magam részéről nem sértődnék meg, ha valaki csak őt vagy csak engem kérne fel, de nem vagyunk egyformák)

Köszönöm a véleményeteket!

2022. jún. 12. 17:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Akkor az elsőt miért pontoztátok le?

Az aztán tényleg a témához szól.

2022. jún. 13. 13:33
 12/13 A kérdező kommentje:

Aki a kérdésre válaszolt annak köszönöm szépen :)

Aki nem, attól kérdezném: hol

olvastátok, hogy egyáltalán mekkora gyerekről van szó?

2022. jún. 13. 15:31
 13/13 anonim ***** válasza:
#9 Jó a BMW-s hasonlatod, csak nem ide való. Én inkább a felkössem magam, vagy vonat elé ugorjak példáját hoznám fel. Nem fogok egy harmadik öngyilkossági ötletet adni, csak mert arra kiváncsi, hanem megpróbálom lebeszélni őt a szándékáról. A véleményünket kérdezte, elmondtam. De felőlem azt csináltok, amit akartok.
2022. jún. 13. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!