Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ez szempont lehet keresztszülő...

Ez szempont lehet keresztszülő választásnál?

Figyelt kérdés

Azt tudjuk, hogy a párom családjából választunk ez alkalommal.

Én hajlok afelé, hogy a fiatalabb személyt válasszuk. Az idősebb pár ugyanannyi idős, mint a szüleim, tehát a gyerek nagyszülei. A másik kicsit több csak tőlem. Talán baromság az indok, és tudom, hogy ez nem minden esetben korfüggő, de szeretném, ha nagyobb lenne annak az esélye, hogy Nem veszíti el korán a keresztszüleit. Az én életemben ez különleges kapocs, és örülök, hogy fiatal keresztszüleim lettek, akik még élnek-virulnak.

Az nem szempont, hogy melyikük vallásosabb. Én vallásos vagyok, és a gyereket én nevelem fel az apjával. A szertartás megléte viszont fontos nekünk.

Ezt a szempontot ti meggondoltátok? Számíthat ebben a kor? Vagy ez nagyon hülye dolog szerintetek?

2018. szept. 25. 18:43
 1/5 anonim ***** válasza:
98%
Nem, nem hülyeség. Főleg, ha neked fontos.
2018. szept. 25. 19:05
 2/5 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem legyen a fiatalabb.

Ha korban közelebb van a gyerekekhez nagyobb az eséllye hogy jobban megértik egymást, több közös témájuk lesz.

2018. szept. 25. 19:08
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem is a fiatalabbakst válaszd. Ha azt szeretnéd,h avallásos részében is vegyék ki a maguk részét: beszéld meg velük. De vannak vallások ahol több is lehet.
2018. szept. 25. 20:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az a szempont, ami nektek fontos. Ha neked a kor, akkor határozza meg az a választást.
2018. szept. 25. 20:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondanám, nem lényeg, de ha neked fontos, válaszd a fiatalabbat.

Nálunk úgy alakult, hogy az első gyereké én tesóm, a második gyereké a férjem tesója, a harmadik gyereké a férjem tesójának a legnagyobbik gyereke. Ez utóbbi pont egyidős az én tesómmal. :D

Igazából az unokatesó az egyetlen, aki különleges kapocsnak érzi a keresztszülőséget, a többiek sima nagynénikként viselkednek. Szerintem nem a koron múlik.

2018. szept. 26. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!