Ez szempont lehet keresztszülő választásnál?
Azt tudjuk, hogy a párom családjából választunk ez alkalommal.
Én hajlok afelé, hogy a fiatalabb személyt válasszuk. Az idősebb pár ugyanannyi idős, mint a szüleim, tehát a gyerek nagyszülei. A másik kicsit több csak tőlem. Talán baromság az indok, és tudom, hogy ez nem minden esetben korfüggő, de szeretném, ha nagyobb lenne annak az esélye, hogy Nem veszíti el korán a keresztszüleit. Az én életemben ez különleges kapocs, és örülök, hogy fiatal keresztszüleim lettek, akik még élnek-virulnak.
Az nem szempont, hogy melyikük vallásosabb. Én vallásos vagyok, és a gyereket én nevelem fel az apjával. A szertartás megléte viszont fontos nekünk.
Ezt a szempontot ti meggondoltátok? Számíthat ebben a kor? Vagy ez nagyon hülye dolog szerintetek?
Szerintem legyen a fiatalabb.
Ha korban közelebb van a gyerekekhez nagyobb az eséllye hogy jobban megértik egymást, több közös témájuk lesz.
Én azt mondanám, nem lényeg, de ha neked fontos, válaszd a fiatalabbat.
Nálunk úgy alakult, hogy az első gyereké én tesóm, a második gyereké a férjem tesója, a harmadik gyereké a férjem tesójának a legnagyobbik gyereke. Ez utóbbi pont egyidős az én tesómmal. :D
Igazából az unokatesó az egyetlen, aki különleges kapocsnak érzi a keresztszülőséget, a többiek sima nagynénikként viselkednek. Szerintem nem a koron múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!