1/7 anonim válasza:
Pl. Egy barátodon, családtagon keresztül.
Keresztszülőnek bárki választható
2/7 anonim válasza:
Ha az illető csecsemő szülei felkérnek rá. Akkor majd te tartod keresztvíz alá a gyereket.
3/7 A kérdező kommentje:
És...Ez köthető korhoz?
Vagy akármennyi idősen lehetek keresztszülő?
2018. júl. 20. 11:03
4/7 anonim válasza:
Én úgy tudom 16 éves korhoz van kötve,mint a bérmaanyaság:)
5/7 anonim válasza:
Mondjuk ennek már ezer éve és egy kisvárosban történt, de én annak idején 14 éves koromban lettem a keresztanyja a nővérem gyerekének. Mondták, hogy kicsit fiatal vagyok, de megkaptam az igazolást a plébániától.
6/7 anonim válasza:
A református és az evangélikus egyháznál akkor, ha meg vagy konfirmálva. Ez általában 14 éves kor körül (nyolcadikasoknál) történik.
7/7 anonim válasza:
Apukám 14 évesen már keresztapa volt. Szerintem nincs korhoz kötve. Én már nagynéni vagyok :D
11/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!