Olyan embert kértél fel keresztszülőnek, aki fordítva is téged választ (ana)? Ez fontos szempont volt?
A barátnőmet szeretném megkérni, hogy legyen a kislányunk keresztanyukája, de közben mindig az jut eszembe, hogy ha neki lesz babája, biztosan nem engem választ majd, hanem a húgát és akkor mindig elbizonytalanodom, elszomorodom.
Ne foglalkozzak ezzel?
:-) Honnan gondolod,hogy csak 1 gyermekük lesz?
Lehet az elsőnek a húgát szeretné,másodiknak Téged,nem tudhatod
Ha IGAZI barátnők vagyok,akkor meg sem fordulna a fejedben ez a kérdés!
Nem,nem volt szempont. Az elsőnél az egyik tesóm lett a keresztapa,akinek lehet soha nem lesz saját gyereke.
A másodiknál a másik tesóm- akinek a fia az én keresztfiam
A harmadik és negyedik a Párom két tesójára várna...
Biztos, hogy csak egy babát vállalnak, több okból is.
Tudom, hogy nem kéne szempont legyen, csak ha ez oda-vissza működik, akkor az érzés kölcsönös, hogy "egymásra bíznánk a gyermekeinket". Így viszont csak odafelé van.
Az nem hasonlítható ezzel össze, mint amit az egyik válaszoló írt, hogy akit választottak nem lesz majd családapa... így más a helyzet. :)
Nálunk ugyan ez a helyzet, barátnőm minket kért fel, de nálunk elég nagy ribillió lenne, ha nem a tesóink közül lenne valamelyik.
Szerintem ez nem oda-vissza dolog, ezt nem ebben kell mérni :/
Náluk is ez a szokás, ezen nem kell fennakadni, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!