Keresztszülő a párom de én nem lehetek az?
Igen, ez így normális.
Nem kell a keresztszülő párjának lennie a másik keresztszülőnek.
Nálunk is testvérem lányának én vagyok a keresztanyukája, másik testvérünk pedig a keresztapukája. Már szinte felnőtt a gyerek :) Az akkori párunk már csak messzi emlék :)
A testvér viszont mindig testvér lesz.
Szóval semmi okod arra, hogy ezen megbántódj.
Van egyébként házaspár keresztszülő is a családban, de amikor őket felkérték keresztszülőnek, akkor ők már rég házasok voltak.
Kérdés, hogy csak 2 keresztszülö lehet?
Ilyen esetben sok helyen mindkét pár oda áll, a keresztszülök tartják a gyereket, de mindkét pár jelen van.
Mire kéne reagálnod? Választottak neki egy keresztanyát és egy keresztapát a családból. Bárhogy nézzük, te vér szerint nem vagy család.
Én egyedüli keresztanyuka vagyok. Nincsen külön keresztapja a gyereknek. Persze mi is együtt élünk a párommal, szervezzük az esküvőt, és a gyerek ha nagyobb lesz, akkor úgyis keresztanyu-keresztapuként fog ránk tekinteni, de hivatalosan csak én vagyok keresztszülő. A párom szereti a család, a gyerekek is nagyon, tehát nem azért van ez.
Ők két embert szerettek volna választani, és teljesen érthető, hogy ezt a családban tették meg.
Nem kell sehogy sem reagálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!