Keresztszülő a párom de én nem lehetek az?
Teljesen normális. Mi a párommal a legjobb barátnőm 2 különböző gyerekének vagyunk a keresztszülei. Az elsőnek én vagyok a keresztanyja és az apuka testvére a keresztapja. A mádosiknak a párom a keresztapja, és az anyuka testvére a keresztanyja. Mi is már rég elhatároztuk, hogy párokat nem kérünk fel egyszerre keresztszülőnek.
Én 6 éves korom óta nem láttam keresztanyámat, mióta elvált keresztapámtól...
Mi a probléma? Teljesen rendben van a dolog, érthető hogy téged nem kértek fel!
És miért ne lenne normális? Persze hogy az
Ha ezek után bedurcizol a legeslegjobban tették,h téged nem kértek fel..illetve ki tudja meddig maradsz a csávóval
Ülsz az elso sorban.
Nalunk is igy van a nagylanyomnal, mindket tesonk a kereszt szulo a parjaik pedig nem. Öcsém 6 eves kapcsolata ment tavaly tönkre a volt sogorno jelöltem nem is tudom mar hol van, elvitte a kereszt fiam is...
A sogornom pedig férjhez ment akkori parjahoz, igy ok egyutt vannak. Mi akkor ugy gondoltuk, plussz egy ember lesz mellette mindket oldalról. Sosem volt ezzel senkinek baja.
A sogorom pont ugy szereti mintha a kereszt lánya lenne
Érdekes meglátás!Voltam keresztelésen,exemnek a tesojának a gyerekének,exem lett a kereszt apa mégsem hátul ültem,hanem exem mellett elől!Jah és vittem neki 1 pőlüss nyúlat azt kifujt!
Nem tudom neked mi közöd lehetne a gyerekhez,nem vagy vér szerinti rokon
De tudtam, hogy lepontoznak majd a véleményemért... érdekesek vagytok.
Ez a "nem értem mi közöd lenne a gyerekhez" szerintem elég gáz...
Már nem 1-2 éve vagyunk együtt. Az én testvérem párja nekem 100% családtag...és akkor is az volt amikor még nem voltak házasok. Ilyen esetben úgy gondolom, hogy okkal érzem magam kiközösítettnek a családból. Fordított esetben eszembe nem jutna, hogy egyikőjüket kérjem csak fel. (Mellesleg még ők se házasok, ettől függetlenül...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!