Keresztszülő a párom de én nem lehetek az?
Figyelt kérdés
A páromat a testvére felkérte keresztszülőnek engem viszont nem. A párom lesz a keresztapa, a keresztanya pedig a sógorának a testvére. Én pedig csak úgy vagyok a kicsinek tulajdonképpen senki. 5 éve vagyunk együtt a párommal, együtt élünk. Nagyon jó viszonyban vagyunk a testvérével a párjával. Nem volt eddig soha veszekedés semmi feszültség. Oda vissza segítjük a másikat... számomra ezért is volt furcsa az egész. Vajon ez így normális? Hogyan kellene reagálnom?#családi kapcsolat #keresztszülő választás
2016. júl. 11. 11:59
21/25 anonim válasza:
Sehogy :D
párom a testére két fia keresztapja is. A keresztanya pedig a tesója barátnője. Akkor már a párom menyasszonya is voltam mégsem reagáltam,hogy már pedig én leszek a keresztanya..... elmentem én is keresztelőre és attól , hogy nem én vagyok a keresztszülő ugyan olyan jó a viszonyunk :)
22/25 anonim válasza:
Hiába nyavajogsz,meg ezután rosszul nézel majd a szülőkre!
Neked ebbe semmi bele szólásod nincs..ők a szülők eltudják dönteni kit szeretnének!Amúgymeg simán előfordulhat h x idő mulva szétmentek a pároddal..
23/25 anonim válasza:
Attól, hogy jó viszonyban vagytok, még nem vagytok barátok, ha szétmentek a pároddal, nyilván a családja mindig ott lesz neki, te meg nem fogsz hozzájuk átjárni... ezért kérünk fel rokonokat és barátokat.
24/25 anonim válasza:
És mi a gond? A szülők olyat kérnek fel keresztszülőnek (a hagyomány szerint) akiben annyira megbíznak, hogy saját haláluk esetén rábíznák a gyereket. Ilyen emberek normális családoknál (úgy tűnik a párod családja ilyen) a szülők testvérei.
25/25 anonim válasza:
Nekem is két "külön" keresztszülőm van, pedig a keresztanyámnak már volt akkor vőlegénye. Viszont így is keresztapunak szólítom a keresztanyám férjét, mind igazán különbség, legalább két pár keresztszülőm lett. Mindegyikükkel jó a kapcsolat. Szóval tulajdonképpen a gyerek szempontjából keresztanyu leszel, nem ezen múlik a későbbi kapcsolatotok, hogy ki fogta pár hónapos korában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!