Hány embert ölt meg a pszichiátria intezmémye és mennyit a szcientológia?
Illetve miért számítok szcientológusnak hogyha én ellenzem hogy az emberektől elvegyék a szabadságukat és jégvágóval roncsolják szét az agyukat?
Kinek ártottak a szcientologusok?
A pszichiátriának náci múltja van, ellenben a szcientológiával ami egy pozitív szemlelet, az embert alapvetően jónak tartja.
Detti, ne privizgess!
Ostoba összehasonlítás, jól irja a #11
A pszichiátrián a gyógyszeriparon segitenek.
Az hogy mi a betegseg azt a társadalom normái döntik el.
14. Sztem kezeltesd magad... 😂
Persze... egy rakbetegseg a tarsadalom normaitól függően betegseg... mondj meg ilyen vicceket...
A pszichés betegségekre értem hogy nem betegsegek hanem személyisegek.
Az hogy mi a pszichés betegség azt döntik el a társadalom normái. Jó pelda erre amit a homoszexualitás.
Vagy például sok filozófust, forradalmárt is pszichésen betegnek tituláltak.
Ennyi erővel büntessük az egyediséget is. Mindenkire rá lehet fogni valami pszichés betegséget, kivéve a pszichiátereket akik a szent és sérthetetlen hatalom.
Bocsanat hogy nem irtam bele a valaszomba, a pszichés betegsegekre értettem igy valóban félreérthető.
EZ is egy szcientológus.
Mit keres a tudományon?
Ja persze... mert egy skizofrén nem is beteg csak a csúnya társadalom minősíti annak....
Szerinted normalis egeszseges dolog ha valaki üldözesi mániaban szenved és hangokat hall?
tenyleg hagyd mar abba ezeket a butaságokat...
17vszerintem is rossz kategória...
Hittérítő szcientológus... teveszmeket hirdet.
Ti meg az orvosokat istenként tisztelitek. Ha zavar valakit kimásolom a kérdést az egyéb kerdésekbe vagy a vallásba. Sajnálatos hogy vannak emberek akiknek van joguk megmondani hogy ki a normális és ki nem. Jó, persze az inkvizíció is létezhetett.
A kérdésemre hogy hány embert öltek meg még mindig nem érkezett válasz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!