Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hány embert ölt meg a pszichiá...

Hány embert ölt meg a pszichiátria intezmémye és mennyit a szcientológia?

Figyelt kérdés

Illetve miért számítok szcientológusnak hogyha én ellenzem hogy az emberektől elvegyék a szabadságukat és jégvágóval roncsolják szét az agyukat?

Kinek ártottak a szcientologusok?

A pszichiátriának náci múltja van, ellenben a szcientológiával ami egy pozitív szemlelet, az embert alapvetően jónak tartja.

2022. jún. 10. 17:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/89 anonim ***** válasza:
#81: 👍👍👍😁
2022. jún. 11. 15:08
 82/89 A kérdező kommentje:
Érdekes azt hallani egy pszichiatereket görcsösen védő embertől hogy a stressz nem játszik be semmiben.
2022. jún. 11. 15:16
 83/89 A kérdező kommentje:

Sok ember lesz azért öngyilkos mert stresszelt az érettségin és nem sikerült.

De ha sikerül is valakinek, az albérletet, koleszt akkor is fizetni kell.

2022. jún. 11. 15:18
 84/89 anonim ***** válasza:
100%
Újabb nyuszi? 🐇🐇🐇
2022. jún. 11. 15:30
 85/89 anonim ***** válasza:
100%

"Érdekes azt hallani egy pszichiatereket görcsösen védő embertől hogy a stressz nem játszik be semmiben."

A szövegértés sem megy...?

2022. jún. 11. 15:34
 86/89 A kérdező kommentje:

Pár napja elég rossz a közerzetem 162 volt a vérnyomásom aztan meg alacsony, ingadozik. Eléggé szúr a szívem.

Erre csak azért tértem ki mert most minden vicc nélkül kérdezem hogy lehet e ettől? Mármint ha valaki ugy olvas Xenuról hogy nem vett részt kurzuson. Mert ezek nem keves pénzért adják és tőlem nem akartam hogy pénzt szedjenek ki ezert elolvastam az internetarchíviumban. Pdf ben.

Csak úgy kívanycsiságból, mert valaki belinkelte ezt a dolgot. ( lehet nem legális ). Szóval csak annyi hogy lehet tőle van bajom? Mert azt olvastam hogy egészségügyi baja lesz az embernek ha úgy olvassa el hogy nem kapott hozzá ilyen felkészítest tüdőgyulladast kaphat. Én nem hiszek ebben de kíváncsi vagyok rá hogy lehet e ettöl. Új kérdésben már nem akartam feltenni.

Félek ettől a Xenutól hogy meg talál olyan ocsmány.

Közvetlen környezetemben még nem mertem megkérdezni.

2022. jún. 13. 15:34
 87/89 anonim ***** válasza:
100%

Húha......

Eddig a szci-ket próbáltad pozitívumként feltüntetni a "gonosz" pszichiáterekkel szemben....

Szerintem fordulj orvoshoz!

2022. jún. 13. 15:42
 88/89 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább Cthulhutol félnék...
2022. jún. 13. 16:01
 89/89 anonim válasza:

Pont az ilyen naiv fiatal lányoktól szoktak pénzt kicsalni.

És ne félj ilyen kitalált baromságoktól.

https://www.youtube.com/watch?v=Fmc-fUTHqwo&t=1086s

2022. jún. 25. 11:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!