Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hálás vagy Jézusnak hogy...

Hálás vagy Jézusnak hogy meghalt a te bűneidért is és örök életet akar neked adni?

Figyelt kérdés
Csupán egyet kér.. ő akar életed Ura lenni. Ő akarja életed irányítani ha örök életet akarsz ha nem örök kárhozat ha a saját utad járod.... Ui: Nem tudom jó magam sem eldonteni
2022. jún. 8. 17:07
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
17%

"a világ nagy része hasznos lenne, vagy esetleg az egész"

Vagyis nem lenne naplemente, hóvirág meg vicces alakú bárányfelhők se az égen, mert ezek mind haszontalanok? Szerintem így sokkal szebb. :)

2022. jún. 8. 19:07
 22/35 anonim ***** válasza:
27%

Akinek a gyereke szörnyű kínok közt ordítva meghal leukémiában annak is ezt fogod mondani?

2022. jún. 8. 19:25
 23/35 anonim ***** válasza:
11%

"nem lenne naplemente, hóvirág meg vicces alakú bárányfelhők"

Ezek sem haszontalanok.

Inkább arra gondoltam, hogy nem lenne 1000 millió naprendszer a galaxisban, ahol összesen talán van 4 bolygón élet egyszerre, és akkor még ott van a többi galaxis is, meg a köztük levő iszonyú nagyságú űr.

2022. jún. 8. 19:30
 24/35 anonim ***** válasza:
66%
Nem. Már voltam keresztény. Köszönöm, de elég volt belőle, nem hiszek Jézusban.
2022. jún. 8. 19:41
 25/35 anonim ***** válasza:
0%

"Akinek a gyereke szörnyű kínok közt ordítva meghal leukémiában annak is ezt fogod mondani?"

:-O

Amúgy jól vagy? Ez most hogy jön ide?

2022. jún. 8. 20:01
 26/35 anonim ***** válasza:

"és akkor még ott van a többi galaxis is, meg a köztük levő iszonyú nagyságú űr"

Ezek miért zavarnak? :)

2022. jún. 8. 20:06
 27/35 anonim ***** válasza:
12%

Csinált volna az atyjával annak idején egy normális világot,

Normális világot csinált az Édenbe, de ez nem a legelső alkotása a romokból újra alkotta a világot ami előzőleg elbukott az ördög által, volt egy Ádám elötti világ amit bizonyít hogy az Édenben nem csak a jó de a gonosz tudásának fája is ott volt vagyis létezett a gonosz is. Ezt az Ádám előtti világot még a régészet is részlegesen megerősíti.

akkor rend lenne, és mindenki boldog lenne.

Ha Isten a te álomvilág mintádra alkotta volna a világot akkor nem lenne szabad akarat hanem a teremtményeket Isten marionett bábuként mozgatná, Istenben van a legnagyobb szeretet a szeretet pedig ad pl: életet,szabad akaratot, kegyelmet, helyreállítást és még lehetne sorolni....

Amit már az elején elszúrtak,

Nem Isten szúrta el hanem az ember hogy hallgatott az szóra:

1Móz 3:4

És monda a kígyó az asszonynak: Bizony nem haltok meg;

és azóta is csak foltozgatják,

Isten nem foltozgat hanem helyreállít és elküldte az ő fiát Jézust aki az Istennek a szava figyeld csak meg a hasonlóságot az emberiség tragédiája a szóra való hallgatás volt, az emberiség megmenekülése pedig szintén egy szóra vagyis Jézusra való hallgatás.

Ján 1:1-4

4 Kezdetben volt az Ige, (szó)

az Ige (szó) Istennél volt, és Isten volt az Ige.(szó)

2 Ez kezdetben Istennél volt,

3 minden általa jött létre, és semmi sem jött létre nélküle, ami létrejött.

4 Benne élet volt, és az élet volt az emberek számára a fény -

ahhoz nem tudom, miért vár hálát.

Ha isten annyit tesz az életemben hogy megmenekültem és többet nem törődik velem már ezért a tényért itt most és az egész örökkévalóságba hálás lehetek neki. De ha úgy gondolod ahogy leírtad a mondatodat akkor rossz az Isten képed, és fogalmad sincs milyen szellemi dolog a hálaadás.

A hálaadás nem annak tesz jót akifelé hálát adnak hanem annak tesz jót aki hálás ebben a szituációban a teremtmény a teremtőjéhez.

Itt egy olyan szellemi törvény lép életbe hogy a hálaadás beemel az Istennek a jelenlétében és az embernek ez a legjobb Istennek a jelenléte az Istennel való közösség mivel egy függő lény függ a teremtőjétöl. Alapból az ember elszakadt állapotban van Istentől az hogy az ember újra megtalálhatja Istent és utána rájön arra hogy ez a találkozás az Isten munkája, volt csodálatos szellemi élmény és ezek csak a kezdetek.

A Isten vágyik az emberrel való közösségre, és miután az ember megvilágosodik ő is vágyik az Istennel való közösségre aki Atyaként nyilvánul meg feléje. Nem mi választjuk Istent hanem Isten választott minket, és Jezusban már itt a földön remek dolgok történnek és történni fognak az életünkben,a jövőnk pedig biztos,csodálatos és leírhatatlan , elmondhatatlan nem lehet emberi kommunikációval közzé tenni. Látod itt is van egy csomó dolog amiért hálás lehetek.

2022. jún. 8. 20:18
 28/35 anonim ***** válasza:
0%
Azért nincs áldás a világi gyülekezetekben meg templomokban mert mindegyik rossz út az igazi út az valami elrejtett szekta lehet na ott túlcsordulásig van az áldás
2022. jún. 9. 08:04
 29/35 anonim ***** válasza:
80%

Meg foglak verni, kivéve ha adsz nekem 500 forintot.

Te hálás vagy nekem, hogy felajánlottam ezt a megváltást a saját ítélkezésem alól?

Na látod. Ugyanígy érzek Jézussal kapcsolatban.

2022. jún. 9. 08:17
 30/35 anonim ***** válasza:
81%

Ha létezik Isten és valóban olyan mint amilyen a bibliában, akkor sokkal inkább hasonlítana Észak-Koreához ez az egész

2022. jún. 9. 08:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!