Hálás vagy Jézusnak hogy meghalt a te bűneidért is és örök életet akar neked adni?
"a világ nagy része hasznos lenne, vagy esetleg az egész"
Vagyis nem lenne naplemente, hóvirág meg vicces alakú bárányfelhők se az égen, mert ezek mind haszontalanok? Szerintem így sokkal szebb. :)
Akinek a gyereke szörnyű kínok közt ordítva meghal leukémiában annak is ezt fogod mondani?
"nem lenne naplemente, hóvirág meg vicces alakú bárányfelhők"
Ezek sem haszontalanok.
Inkább arra gondoltam, hogy nem lenne 1000 millió naprendszer a galaxisban, ahol összesen talán van 4 bolygón élet egyszerre, és akkor még ott van a többi galaxis is, meg a köztük levő iszonyú nagyságú űr.
"Akinek a gyereke szörnyű kínok közt ordítva meghal leukémiában annak is ezt fogod mondani?"
:-O
Amúgy jól vagy? Ez most hogy jön ide?
"és akkor még ott van a többi galaxis is, meg a köztük levő iszonyú nagyságú űr"
Ezek miért zavarnak? :)
Csinált volna az atyjával annak idején egy normális világot,
Normális világot csinált az Édenbe, de ez nem a legelső alkotása a romokból újra alkotta a világot ami előzőleg elbukott az ördög által, volt egy Ádám elötti világ amit bizonyít hogy az Édenben nem csak a jó de a gonosz tudásának fája is ott volt vagyis létezett a gonosz is. Ezt az Ádám előtti világot még a régészet is részlegesen megerősíti.
akkor rend lenne, és mindenki boldog lenne.
Ha Isten a te álomvilág mintádra alkotta volna a világot akkor nem lenne szabad akarat hanem a teremtményeket Isten marionett bábuként mozgatná, Istenben van a legnagyobb szeretet a szeretet pedig ad pl: életet,szabad akaratot, kegyelmet, helyreállítást és még lehetne sorolni....
Amit már az elején elszúrtak,
Nem Isten szúrta el hanem az ember hogy hallgatott az szóra:
1Móz 3:4
És monda a kígyó az asszonynak: Bizony nem haltok meg;
és azóta is csak foltozgatják,
Isten nem foltozgat hanem helyreállít és elküldte az ő fiát Jézust aki az Istennek a szava figyeld csak meg a hasonlóságot az emberiség tragédiája a szóra való hallgatás volt, az emberiség megmenekülése pedig szintén egy szóra vagyis Jézusra való hallgatás.
Ján 1:1-4
4 Kezdetben volt az Ige, (szó)
az Ige (szó) Istennél volt, és Isten volt az Ige.(szó)
2 Ez kezdetben Istennél volt,
3 minden általa jött létre, és semmi sem jött létre nélküle, ami létrejött.
4 Benne élet volt, és az élet volt az emberek számára a fény -
ahhoz nem tudom, miért vár hálát.
Ha isten annyit tesz az életemben hogy megmenekültem és többet nem törődik velem már ezért a tényért itt most és az egész örökkévalóságba hálás lehetek neki. De ha úgy gondolod ahogy leírtad a mondatodat akkor rossz az Isten képed, és fogalmad sincs milyen szellemi dolog a hálaadás.
A hálaadás nem annak tesz jót akifelé hálát adnak hanem annak tesz jót aki hálás ebben a szituációban a teremtmény a teremtőjéhez.
Itt egy olyan szellemi törvény lép életbe hogy a hálaadás beemel az Istennek a jelenlétében és az embernek ez a legjobb Istennek a jelenléte az Istennel való közösség mivel egy függő lény függ a teremtőjétöl. Alapból az ember elszakadt állapotban van Istentől az hogy az ember újra megtalálhatja Istent és utána rájön arra hogy ez a találkozás az Isten munkája, volt csodálatos szellemi élmény és ezek csak a kezdetek.
A Isten vágyik az emberrel való közösségre, és miután az ember megvilágosodik ő is vágyik az Istennel való közösségre aki Atyaként nyilvánul meg feléje. Nem mi választjuk Istent hanem Isten választott minket, és Jezusban már itt a földön remek dolgok történnek és történni fognak az életünkben,a jövőnk pedig biztos,csodálatos és leírhatatlan , elmondhatatlan nem lehet emberi kommunikációval közzé tenni. Látod itt is van egy csomó dolog amiért hálás lehetek.
Meg foglak verni, kivéve ha adsz nekem 500 forintot.
Te hálás vagy nekem, hogy felajánlottam ezt a megváltást a saját ítélkezésem alól?
Na látod. Ugyanígy érzek Jézussal kapcsolatban.
Ha létezik Isten és valóban olyan mint amilyen a bibliában, akkor sokkal inkább hasonlítana Észak-Koreához ez az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!