Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hálás vagy Jézusnak hogy...

Hálás vagy Jézusnak hogy meghalt a te bűneidért is és örök életet akar neked adni?

Figyelt kérdés
Csupán egyet kér.. ő akar életed Ura lenni. Ő akarja életed irányítani ha örök életet akarsz ha nem örök kárhozat ha a saját utad járod.... Ui: Nem tudom jó magam sem eldonteni
2022. jún. 8. 17:07
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
25%
Nem
2022. jún. 8. 17:11
 2/35 anonim ***** válasza:
72%
Tudom jártam gyülibe...mégis egy szar az életem köszönöm szépen a jó istennek, hogy ennyire megáldja azokat akik hisznek benne.
2022. jún. 8. 17:11
 3/35 anonim ***** válasza:
100%

"Ő akarja életed irányítani ha örök életet akarsz ha nem örök kárhozat ha a saját utad járod...."

Mennyivel komolyabban vehető kérdés lenne, ha legalább ez a mondat el lenne látva írásjelekkel...

2022. jún. 8. 17:12
 4/35 anonim ***** válasza:
33%

"jártam gyülibe...mégis egy szar az életem"

Mondta valaki, hogy a gyülibe (mondjuk eleve nagyon nem mindegy, hogy milyenbe..) járás garancia a jó életre? Egyáltalán mi a baj az életeddel?

2022. jún. 8. 17:14
 5/35 anonim ***** válasza:
14%
Ne fárasszál már.
2022. jún. 8. 17:21
 6/35 anonim válasza:
71%
Mikor jehova tanúja felszabadul az internetre.....
2022. jún. 8. 17:43
 7/35 anonim ***** válasza:
88%
Megszaporodtak itt az Emberek kategóriában a valláskárosult kérdések. :(
2022. jún. 8. 17:48
 8/35 anonim ***** válasza:
58%

"Csupán egyet kér.. ő akar életed Ura lenni."

Csupán? Csupán csak egy nárcisztikus control freak akar lenni? Senki nem kérte, hogy haljon meg.

2022. jún. 8. 17:50
 9/35 anonim ***** válasza:
85%
Függetlenül attól, hogy mi lenne a kérdésre a válaszom (egyébként hívőként), komolyan kérdezem, mi értelme egy ilyen kérdésnek? Ez az oldal nem térítésre való, sem hited megvallására. Hanem valódi kérdésekre.
2022. jún. 8. 18:13
 10/35 anonim válasza:
74%

Én is meghalnék ha tudnám, hogy cserébe az egész emberiség megmenekülne egy rosszabb élettől. Viszont nem várnám el senkitől, hogy ezer évekkel később is hálásak legyenek nekem. Nem csináltam semmi különöset. Csak meghaltam és kész. Bőven megérte. Nem azért tettem, hogy emlékezzenek rám és kövessenek. Azért tettem mert volt egy ilyen esély ami kb visszautasíthatatlan és örömmel megteszem.

Legalábbis én így lennék vele.

2022. jún. 8. 18:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!