Hálás vagy Jézusnak hogy meghalt a te bűneidért is és örök életet akar neked adni?
"Ő akarja életed irányítani ha örök életet akarsz ha nem örök kárhozat ha a saját utad járod...."
Mennyivel komolyabban vehető kérdés lenne, ha legalább ez a mondat el lenne látva írásjelekkel...
"jártam gyülibe...mégis egy szar az életem"
Mondta valaki, hogy a gyülibe (mondjuk eleve nagyon nem mindegy, hogy milyenbe..) járás garancia a jó életre? Egyáltalán mi a baj az életeddel?
"Csupán egyet kér.. ő akar életed Ura lenni."
Csupán? Csupán csak egy nárcisztikus control freak akar lenni? Senki nem kérte, hogy haljon meg.
Én is meghalnék ha tudnám, hogy cserébe az egész emberiség megmenekülne egy rosszabb élettől. Viszont nem várnám el senkitől, hogy ezer évekkel később is hálásak legyenek nekem. Nem csináltam semmi különöset. Csak meghaltam és kész. Bőven megérte. Nem azért tettem, hogy emlékezzenek rám és kövessenek. Azért tettem mert volt egy ilyen esély ami kb visszautasíthatatlan és örömmel megteszem.
Legalábbis én így lennék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!