Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A biblia szerint Isten hozta...

A biblia szerint Isten hozta létre az Iszlámot?

Figyelt kérdés
Izmael története alapján. Ha nem segít neki akkor nem lettek volna arabok sem iszlám.
2022. máj. 12. 16:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
0%
Én pedig leírtam hogy amit Mózes tett az nem ima volt hanem fohász és muszlimok ma is kitárt kezekkel fohászkodnak.
2022. máj. 13. 13:33
 42/73 anonim ***** válasza:
100%
Senkit se érdekel, hogy szerinted mi volt, a Biblia szerint imádkozik.De kérdezz meg bármilyen rabbit erről, ha a keresztényeknek nem hiszel.
2022. máj. 13. 14:07
 43/73 A kérdező kommentje:

A kérdés szempontjából mire jutottatok?

Elvesztettem a fonalat.

2022. máj. 13. 14:21
 44/73 anonim ***** válasza:
100%

"Szerinted ezzel rommá cáfolták az állításomat?"

"Ha te különlegességként próbálsz bemutatni valamilyen szokást, ami általánosan elterjedt volt az adott időben, akkor igen, ez egy elég egyértelmű cáfolat a tévedésedre."

Ennyire nem megy az alap szövegértés sem?

2022. máj. 13. 14:22
 45/73 anonim ***** válasza:
51%

"Senkit se érdekel, hogy szerinted mi volt, a Biblia szerint imádkozik.De kérdezz meg bármilyen rabbit erről, ha a keresztényeknek nem hiszel."

Megnéztem zsidó oldalakat hogy mit írnak az imáról és nagymértékben egyezik az iszlám szerinti imával.

2022. máj. 13. 14:27
 46/73 anonim ***** válasza:
0%

"Ha te különlegességként próbálsz bemutatni valamilyen szokást, ami általánosan elterjedt volt az adott időben, akkor igen, ez egy elég egyértelmű cáfolat a tévedésedre."

Ennyire nem megy az alap szövegértés sem?"

Most akkor azt akarod mondani hogy Jézus és a többi próféta népszokásból imádkozott úgy? :) A Biblia népszokások gyűjteménye? :)

Ezért mondom hogy keresztények még a saját Bibliájukat is letagadják csak hogy ne kelljen az iszlámnak igazat adni.

2022. máj. 13. 14:32
 47/73 anonim ***** válasza:
100%

"A Biblia népszokások gyűjteménye?"

Nem éppen. Ettől még értelemszerűen tükrözi az akkori szokásokat, hagyományokat, stb. Te ezen mit nem vagy képes felfogni?

Ja persze, tudom, neked édesmindegy hogy a tények mind ellentmondanak neked, hisz te csak vitatkozni akarsz akárkivel, akármilyen témában, akármilyen hülyének is kell tettetned magad közben, hogy csak azért is ellenkezni tudj mindennel. De ez neked miért jó?

2022. máj. 13. 15:25
 48/73 anonim ***** válasza:
0%

"Nem éppen. Ettől még értelemszerűen tükrözi az akkori szokásokat, hagyományokat, stb. Te ezen mit nem vagy képes felfogni?"

Szerinted az hogy Ábrahámtól Mózesen át Jézusig mind ugyanúgy imádkoztak az pusztán népszokás? :) Nem lehet hogy inkább ez Isten parancsa volt? Szerinted melyik a logikusabb?

"Ja persze, tudom, neked édesmindegy hogy a tények mind ellentmondanak neked, hisz te csak vitatkozni akarsz akárkivel, akármilyen témában, akármilyen hülyének is kell tettetned magad közben, hogy csak azért is ellenkezni tudj mindennel. De ez neked miért jó?"

Én elfogadom ha kapok értelmes választ amivel megcáfoltok, de ez fényévekre van attól. Ha ilyen válaszokat adtok hogy Jézus és a többi próféta népszokásból imádkozott úgy ahogy azzal magatokat teszitek nevetségessé. És te beszélsz tényekről? :) Szánalmas hogy inkább népszokások gyüjteményévé degradáljátok a saját Bibliátokat mint hogy az iszlámnak adjatok igazat.

2022. máj. 13. 15:41
 49/73 anonim ***** válasza:
100%

Mivel semmi nem utal rá hogy a Bibliai Isten valaha is ilyet parancsolt volna, a keresztények nem gyártanak megalapozatlan meséket. Ellenben te pont hogy ilyen megalapozatlan meséket gyártasz, csak hogy beleköthess a keresztényekbe? Miért? Csak magadat teszed nevetségessé, hisz egyrészt mint láttuk, igen gyerekjáték cáfolni az ilyesmit, másrészt senki soha nem fog komolyan venni amíg meséket gyártva kötekedsz. Kivéve persze akik eleve hasonló mód fanatikus keresztényfóbiások mint te, de nekik meg feleslegesen produkálod magad, ha már eleve azok.

Szóval, mivel önmagad nevetségessé tételén kívül esélyed sincs semmit elérni, komolyan kérdezem, miért? Ennyire figyelemhiányos vagy, hogy még azt is bevállalod hogy mindenki ostobának néz, de legalább foglalkozik végre veled valaki?

2022. máj. 13. 15:50
 50/73 anonim ***** válasza:
100%
#43 A válaszom után a többiek gyorsan eltértek a tárgytól, teljesen más dolgokon vitatkoznak. #11-es vagyok.
2022. máj. 13. 16:03
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!