Ha az üdvösségem elveszítettem,azt honnan veszem észre..?Honnan fogom megtudni...gondolok itt a földi a még földi létre.

Igen aki itt ijesztget az igével az nem ismeri a kegyelmet sem.

A Biblia nem arra van, hogy szivecskénket simogassuk vele, mert úgy is a mennybe kerülünk, csináljunk is bármit. Jézus nagyon világosan beszélt erről.
Mt 7,21
Nem jut be mindenki a mennyek országába, aki mondja nekem: - Uram, Uram! Csak az, aki teljesíti mennyei Atyám akaratát.
Lk 12,42-46
Az Úr így válaszolt: „Ki a hű és okos sáfár, akit ura szolgái fölé rendelt, hogy ha eljön az ideje, kiadja részüket az élelemből? Boldog az a szolga, ha megérkeztekor ura ilyen munkában találja. Mondom nektek, hogy minden vagyonát rábízza. De ha a szolga azt mondja magában: Uram csak sokára tér vissza -, és elkezdi verni a többi szolgát és szolgálót, eszik-iszik meg részegeskedik, akkor ennek a szolgának az ura olyan napon érkezik meg, amikor nem várja, és olyan órában, amikor nem gondolja. Kegyetlenül megbünteti, és a hűtlenek sorsára juttatja.
Zsid 2,1
Ezért, amit hallottunk, azt teljes odaadással meg kell tartanunk, hogy a célt el ne tévesszük.

" (hiába nézed le őket ennyire) "
Ez nem lenézés hanem szimplán ilyen betegségük van hogy lebénultak..
Mit tud cselekedni egy lebénult néma tolószékes mond meg nekem?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!