Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vajon hova kerülök?

Vajon hova kerülök?

Figyelt kérdés
2022. máj. 4. 08:38
1 2 3 4 5 6
 51/54 A kérdező kommentje:

"- Te is tudsz imádkozni, olvasni, segítőt keresni, tanulni, szépen, szorgalmasan dolgozni, segíteni szeretettel az embertársaidon, állatokon, növényeken.""

Azért remélem ennyi mindent nem kell csinálni mert nem vagyok multifunkciós. egyszerre csak 1-et. meg sztem inkább nők értenek ehhez

2022. máj. 5. 18:09
 52/54 anonim ***** válasza:

Egyszerre egyet lehet csinálni, igen. Úgy tudsz koncentrálni.

De egymás után szép sorban lehet mindent.

Úgy érzem, egy kicsit magadra maradtál a kérdéseiddel, és elakadtál ezekben a fontos létszemléleti dolgokban. Otthon, iskolában a tanárok nem segítettek? Sajnos, sokan vannak így... Esetleg ahol laksz, a templomban nincsen ifjúsági hittan?

Most ajánlok még egy könyvet - ami segítő lehetne számodra.

Sajnos ez nincs fent, és ha jól látom, csak antikváriumban van.

De valóban segítő lehetne, léleképítő, szerezd meg. Van munkád?

[link]

2022. máj. 5. 18:25
 53/54 A kérdező kommentje:

#52 ha halálomig nem sikerül megcsinálni ezeket elkárhozok?

illetve mint mondtam nem nőből vagyok egyszeerre csak 1 dolgot tudok csinálni.

2022. máj. 5. 18:52
 54/54 anonim ***** válasza:

Nem tudjuk, hogy "elkárhozol"-e. Az, hogy mi lesz az ember élete után, csak ketten tudják, mindig a halál kapujában álló ember és Isten. Nem tudjuk, mi történik ott.

Keresd Istent, a Hozzá vezető utat, igyekezz a tőled telhetőt jól, lelkiismeretesen megtenni. Nem kér senkitől többet az irgalmas Isten. Mindenki ezt teszi. Én is. Ez egy egész életre szóló feladat, nem egyszerre, szép sorban, ahogy kell, fiatal vagy, előtted az Út. Hogy meg tudjunk majd állni majd Isten előtt.

[link]

János,14, 1-6 Ne legyen nyugtalan a szívetek! Higgyetek az Istenben és bennem is higgyetek!

Atyám házában sok hely van, ha nem így volna, megmondtam volna nektek. Azért megyek el, hogy helyet készítsek nektek.

Ha aztán elmegyek, és helyet készítek nektek, újra eljövök, és magammal viszlek benneteket, hogy ti is ott legyetek, ahol én vagyok.

Hisz ismeritek oda az utat, ahová megyek.” 5Erre Tamás azt mondta: „Uram, nem tudjuk, hova mégy, hát hogy ismerhetnénk az utat?”

„Én vagyok az út, az igazság és az élet – válaszolta Jézus. – Senki sem juthat el az Atyához, csak általam.

2022. máj. 5. 19:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!