Vajon hova kerülök?
#42 #43
Látom nem sikerült felfogni hogy nem szórakozom.
Hány éves vagy, kérdező? gyerek vagy? - úgy gondolom, gyerek vagy.
megpróbálok a kérdéseidre sorban felelni:
"#33 ha nem kerul pénzbe akkor küld mar el egy weblapon ahol fentvan ingyen Jezus kovetese. Vagy csak az fog udvozulni aki megveszi ezt a könyvet?"
- fent van, de ezt jobb nem online olvasni.
Az internet is pénzbe kerül - csak azt anyukád fizeti.
De itt van:
"Es mi van a szegenyekkel akik nyomorban elnek nekik erre pénzük nincs..."
Nem mondom hogy az igazsagert bűn penzt kerni de azért gondolni kellene azokra is akiknek egyaltalan nincs pénzük ezt megvenni. Vagy az udvosseg pénzbe kerül? Es a szent lelket is mar meg kell vasarolni idaig jutott ez a fogyasztói tarsadalom?
Nagyon sok pap, lelkész, lelki-segítő segít a szegényeknek és betegeknek. Most én is próbálok neked segíteni. (szabad megköszönni, időt szánok rá, pedig nem nagyon érek rá)
Az üdvösség nem kerül pénzbe. A kegyelem nem vehető meg. A te részedről az ima, a HÁLAADÁS az, ami megnyitja az utat a kegyelem áramlásához. Ingyen.
""Miért lenne lehetetlen? Nem futóversenyben kell követni."
Hát akkor miben? Egy lebenult toloszekes ember mit tud cselekedni ha még néma is? Mert ugye tudjuk a hit cselekedetek nélkül halott."
- Tud. És segítenek neki.Senkitől sem vár a végtelen irgalmas Isten olyat, amire nem képes - hiszen akkor nem irgalmas lenne, hanem kegyetlen.
- Te is tudsz imádkozni, olvasni, segítőt keresni, tanulni, szépen, szorgalmasan dolgozni, segíteni szeretettel az embertársaidon, állatokon, növényeken.
- Megint ajánlok egy könyvet, választ kapsz a kérdéseidre benne: Helen Keller önéletírását: Csöndes sötét világom.
- Helen siket és vak volt- és egy nevelő segítségével írónő lett, több nyelven írt-olvasott. És hitéről szépen írt. Mi nem vagyunk ilyen tragikus helyzetben - érdemes elolvasni, hogy mit lehet még oly nehéz életúton is elérni.
Ügyes légy, gondold át, amiket írtam.
Szia.
98-ban születtem számold ki hogy gyerek vagyok vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!