Krisnások! Olvastam hogy fizikai dolgok a fizikai létsík felé viszik a figyelmet. Ha kerülök fizikai dolgokat akkor látni fogok asztrálisan?
Figyelt kérdés
2021. máj. 20. 21:06
1/18 A kérdező kommentje:
Én 27 éves férfi vagyok de szûz vagyok csókot meg ölelést se kaptam, azóta nem próbáltam a cigit, alkoholt vagy kábszert. De koffeint azt rengeteget (kólát.)
Hány év kell ahhoz hogy NAGYON tudjak látni asztrálisan?
2021. máj. 20. 21:12
2/18 anonim válasza:
Én tudom mi kell neked.Írjál, többit priviben megdumcsizzuk.Józsi bácsi 64F,140kg,180cm.
3/18 anonim válasza:
Az ételosztás és a kerti munka is fizikai sík, azt mégis teszik.
4/18 Grimfox válasza:
Nem fogod látni, még ha elkerülöd is a fizikai dolgokat(ami nem lehetséges, mert a három alap késztetésből kettőt nem tudsz elkerülni-táplálkozás, és pihenés). Még aktív gyakorlatok mellett is egy emberöltő kellhet, hogy tényleg pontosan, és erősen észlelj az asztrális szinten. Ha csak a anyagias élettől elfordulásra bízod a dolgot, nem jutsz előbbre.
5/18 anonim válasza:
Legfeljebb, ha szüzen meghalsz, akkor valami szuper képességű lênyként születsz újjá. Legalábbis az animékben rendszerint így van.
7/18 anonim válasza:
Mint krisnás csak annyit mondhatok, hogy ekkora majavádi hülyeséget rég kérdeztek tőlem.
Nem, nem fogsz "asztrálisan látni". A vallásunk nem varázserejű hókuszpókusz, hanem a hinduizmus egyik ága. Amúgy meg hogyan akarod "kerülni a fizikai dolgokat"? Kilépsz az univerzumból? Azt is lehet, csak meg kell hozzá halni. Ennyi ésszel ez előbb-utóbb be is fog következni.
8/18 anonim válasza:
7- es, akkor nem kell félni a haláltól? Krisnások szerint lehetek isten?
9/18 SZücsöm válasza:
5 Ahhoz kell még Truck-chan is hogy egy Isekai kalandban legyen részed.
10/18 anonim válasza:
9-es, rendszerint így van, de vannak kivételes esetek is. (Pl. Mikami Satoru esete.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!