Krisnások! Olvastam hogy fizikai dolgok a fizikai létsík felé viszik a figyelmet. Ha kerülök fizikai dolgokat akkor látni fogok asztrálisan?
Figyelt kérdés
2021. máj. 20. 21:06
11/18 A kérdező kommentje:
De akkor miért kerülik a Krisnások a cigit, alkoholt, kábszert és szexet?
2021. máj. 21. 13:38
12/18 anonim válasza:
Le van írva, hogy hitetlenekkel ne is beszéljenek és ez nem is Krisnás ág, hanem már régebbi, ami számomra érthetetlen.
Úgy tudom már Krisnásokban is van olyan ág ami szerint lehet szexelni.
13/18 A kérdező kommentje:
De azt olvastam hogy ki tudnak lépni a testükbôl és ezért kerülik a fizikai dolgokat hogy azok ne kössék le a figyelmüket. Hogy tisztán lássanak.
2021. máj. 21. 14:31
14/18 anonim válasza:
Lelki pláne Krisnás úton régen rossz, ha csak ez a lényeg, néhány ág szerint eme jógikus készségek eltérítenek, na meg azért kétséges, tényleg kilép vagy csak félálomba beképzel valamit, mert az utóbbit tapasztaltam, és nem a kellemes oldaláról.
15/18 anonim válasza:
7-es, a haláltól valóban nem kell félni, de ez hosszabb kifejtést érdemelne, és most nincs időm a fél Gítát elmagyarázni. Halálod után pedig nem "Isten leszel", hanem eljuthatsz az Ő lakóhelyére és Vele élhetsz, ami nagyjából megfelel a keresztyén mennyország-képnek. Amennyiben úgy érted a kérdést, hogy halálod után újjászülethetsz-e hatalmas és erős, emberi szemmel nézve isteni képességű lényként, ez is lehetséges, de óriási kihívás, mert ilyen képességekkel könnyű az isteni rend szolgálatát szem elől téveszteni és démonná válni. Ilyen lények egyébként a Földön nemigen élnek, legfeljebb az átlagnál jobb képességű, különleges emberek. Ilyen volt például Adolf Hitler, aki pont jó példa arra is, hogy a különleges lét mennyire le tudja téríteni az embert az isteni útról.
16/18 anonim válasza:
12-es és kérdező, hol olvastok össze ennyi hülyeséget a krisnásokról? Menjetek el a templomba, olvassátok el a Bhagavad-gítát, és az vagyunk mi. Persze, vannak olyanok, akik szintén krisnásnak vallják magukat, de az ellenkezőjét hirdetik. Ezek nyilván nem krisnások. Ha én azt mondom, hogy kínai vagyok, de nem Kínában születtem, és nem is tudok kínaiul, akkor én a kínaiak egy újfajta ágát alkottam meg, vagy csak hazudozok összevissza?
17/18 anonim válasza:
Nem.így működik.
De ha gyakorolsz, akkor látni fogsz.
18/18 anonim válasza:
Befelé kell fordulni, ennyi.
Minnél többet foglalkozol a fizikai világ dolgaival, annál kevesebbet értesz meg a lelkiből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!