Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nőgyülöletét, a nők elleni...

Nőgyülöletét, a nők elleni kegyetlen bántalmazásait a vallással magyarázza?

Figyelt kérdés

Az illető férfi nagyon durván nőgyülölő. A nőket szexuális kihasználja, majd embertelenül dehumanizálja őket, és elmondta nekem hogy miért teszi: a nők az ördögök, a démonok, és mivel nem akar a démon szolgálatában állni, ezért kihasználja, megalázza a nőket, kegyetlenül szétzúzza az önbecsülésüket, azaz durván lelkileg erzelmileg bántalmazza őket. Ez a férfi a vallással magyarázza ezt a tettét, és ez alól egy nő sem kivétel. Notórius hazudozó, manipulátor, egy ragadozó. Magát Istennek hiszi, a nőket pedig Démonnak, Sátánnak, és mivel a nők ezek, ezért sosem bánta a nők ellen elkövetett brutális lelki bántalmazásait, hanem büszkén vallja, hogy a nők az összes nő megérdemli hogy ezt teszi velük, ő pedig jóságos, mert szembeszállt a Gonosszal, akiket a nők képviselnek.

Nem is tudom hogy jó kategóriába tettem-e fel a kérdésem, mert gyanítom, sőt biztos vagyok abban hogy az illető mentálisan súlyosan beteg, és eszembe jutott az, hogy sok pszichopata gyilkos is Isten nevében gyilkolt. Ez az illető pedig a nőknek az önbecsülését, a lelki világukat, az érzelmi életüket csinálja ki módszeresen, és egy kivétel sincs! Hiába szerették azok a nők, hiába hittek neki, hiába sosem ártottak neki, mégis meggyőződése hogy a nők mind, az összes Démon, Sátán. Kérdésem az volna, hogy aki a vallással magyarázza a másokon elkövetett módszeres, tudatos bántalmazásokat, tehát a vallást kifacsarva menti fel magát, az most vallási fanatikus, vagy durván súlyosan elmebeteg?

2022. máj. 2. 13:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 A kérdező kommentje:
Volt hogy vmi miatt felhívott vezetés közben. Állítólag vezetésben volt, és nincs neki head setje (vagy milye) én meg teljes csendet hallottam körülötte, az autó zaja se hallattszott. Tudtam hazudik hogy vezet, de ilyet is miért kellett hazudni, fogalmam sincs. Notórius hazudozó.
2022. máj. 2. 22:41
 52/71 anonim ***** válasza:
Az, beteg elme... Ráadásul hülyének is néz. Szembesítsd ezzel is, hogy na tudja, kit nézzen hülyének.
2022. máj. 2. 22:43
 53/71 A kérdező kommentje:
Ez a helyzet nehezebb mint amit leírtál. Itt nők tucatjait bántalmazta, és arra ügyel hogy senki ne ismerje a másikat semmilyen szinten sem, plusz 50 feletti az illető, tehát nem nyikhaj huszonéves. Nekem egyszer szó szerint azt mondta, ha hazugságról van szó, ő abban profi és dörzsölt.
2022. máj. 2. 22:44
 54/71 A kérdező kommentje:
Hiába szembesíted semmire nem mész vele! Szted azok a nők nem szembesítették? Dehogynem! S tudod mire mentek vele? Arra hogy azt igazolta magának: jogosan bántott egy hisztériás drámázó paranoid nőt! Mondom semmi nem jut el a tudatáig ha a saját felelősségéről van szó! Minden bántalmazását jogosnak talál!
2022. máj. 2. 22:46
 55/71 A kérdező kommentje:
Sőt! Ha valaki, bárki szembesíti bármivel is, olyan durván belegázol a másikba valami abnormális elmejátékkal, hogy az illető egy ideig azt sem tudja mi is történik, mi miből következik, annyira logikátlan a magyarazáta, és agresszíven teszi, hogy a másik szóhoz sem jut! Plusz majd ő megmondja hogy a másik ember mit érez, mit gondol! Hiába mo dod neki nem, ez benned meg sem fordult, nem érdekli! Ami az ő elméjében van egy másik emberről, az megmásíthatatlan.
2022. máj. 2. 22:50
 56/71 anonim ***** válasza:
60%
Figyu, tényleg írj a fentebb leírt szerveknek! A legnagyobb para tényleg az, hogy nehogy egy nőt direkt rosszul kezeljen... Azért próbáltam rád / rátok hagyni, mert ti vagytok azok, akik tudtok tenni. Nem, ez nem áldozathibáztatás... Mivel tud a másikba gázolni? Röhögd ki, alázd meg te is! Szigorúan csak szóban! Hagyjátok ott, éreztessétek vele, hogy nektek ő egy nagy, büdös semmi. Nincs szükségetek rá. Hidd el, tapasztalat, az ilyennek az egója a gyengéje. Végig se hallgasd!
2022. máj. 2. 22:55
 57/71 A kérdező kommentje:
Rengezeg kedves, őszinte nőt csinált ki érzelmileg, gyakran mentálisan is az elmebajos magyarázataival, hogy épp eszű ember totál összezavarodik, nincs egyetlen egy logikai szál sem, amit követni lehetne. És hangsúlyozon, ezt a külvilág felé titkokja, és az áldozatait elszeparálja egymástól, nehogy egymásra találhanak, és ahogy irtad, összefogjanak ellene. Neki minden nő Sátán és kész. Ő meg a szent mert mivel mótesra tanítja a Sátánt (akik ugye a nők) ezért ő egy jó vallásos ember, aki nem enged a Sátán csábításának. Az hogy ő abuzalja a nőket szexuálisan és ráveszi őket szexuális dolgokra hogy igazolja ez a nő is szajha, az mit is számít! Agyrém az egész!
2022. máj. 2. 22:56
 58/71 anonim ***** válasza:
100%

53

"arra ügyel hogy senki ne ismerje a másikat semmilyen szinten sem"

Vilagos.

Nehogy ki tudjak ismerni es beszelni ot, egymasnak segiteni stb...

Micsoda egy aljas.

2022. máj. 2. 22:56
 59/71 anonim ***** válasza:
100%
(egyszerre!)
2022. máj. 2. 22:58
 60/71 A kérdező kommentje:
Leírzam mit tesz szokkal akik szóba sem állnak vele! Mások által, rá nem bizobyítható módon provokálja a nőket akiknek nem kell, hogy a düh miatt szóba álljanak vele. Senkit nem fog félre kezelni mert az bizonyítható lenne. Magánéletében csinálja ki a nőket. A munkáját sosem kockáztatná, a presztizsét sem. Neki a látszat a legfontosabb
2022. máj. 2. 22:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!