Nőgyülöletét, a nők elleni kegyetlen bántalmazásait a vallással magyarázza?
Az illető férfi nagyon durván nőgyülölő. A nőket szexuális kihasználja, majd embertelenül dehumanizálja őket, és elmondta nekem hogy miért teszi: a nők az ördögök, a démonok, és mivel nem akar a démon szolgálatában állni, ezért kihasználja, megalázza a nőket, kegyetlenül szétzúzza az önbecsülésüket, azaz durván lelkileg erzelmileg bántalmazza őket. Ez a férfi a vallással magyarázza ezt a tettét, és ez alól egy nő sem kivétel. Notórius hazudozó, manipulátor, egy ragadozó. Magát Istennek hiszi, a nőket pedig Démonnak, Sátánnak, és mivel a nők ezek, ezért sosem bánta a nők ellen elkövetett brutális lelki bántalmazásait, hanem büszkén vallja, hogy a nők az összes nő megérdemli hogy ezt teszi velük, ő pedig jóságos, mert szembeszállt a Gonosszal, akiket a nők képviselnek.
Nem is tudom hogy jó kategóriába tettem-e fel a kérdésem, mert gyanítom, sőt biztos vagyok abban hogy az illető mentálisan súlyosan beteg, és eszembe jutott az, hogy sok pszichopata gyilkos is Isten nevében gyilkolt. Ez az illető pedig a nőknek az önbecsülését, a lelki világukat, az érzelmi életüket csinálja ki módszeresen, és egy kivétel sincs! Hiába szerették azok a nők, hiába hittek neki, hiába sosem ártottak neki, mégis meggyőződése hogy a nők mind, az összes Démon, Sátán. Kérdésem az volna, hogy aki a vallással magyarázza a másokon elkövetett módszeres, tudatos bántalmazásokat, tehát a vallást kifacsarva menti fel magát, az most vallási fanatikus, vagy durván súlyosan elmebeteg?
pl. innen: "Őszintén ki az a nő, aki ilyenre egyáltalán ránéz? Én az ilyennek páros lábbal taposnám az egóját és még röhögnék is rajta. Gondolom tipikus gyenge, szolga nőkre utazik, mert ép ezt nem viselné el tőle egy percre se."
Ezenkivul vagy leirtad vagy 15-szor, hogy veled ez nem fordulhatna elo, ami az aldozathibaztatas indirekt megnyilvanulasa.
Egyebkent olyan sokszor es olyan szinesen irtad le, hogy mit csinalnal egy ilyen ferfival es miert nem fordulna veled elo, hogy egy pszichologusnak ennyi indulat alapjan megfordulna a fejeben, hogy valamilyen formaban megis erintett vagy.
Kulonben miert rugdosnad a kerdezot ilyen kitartoan verbalisan (ahogyan a szobanforgo ferfibol is ket labbal "taposnad" ki az egojat)?
33-as erősnek hiszed magad, de gyenge vagy, mert látod egy ilyen ember hogy meg tudta változtatni benned, a másokhoz való hozzáállásod. Olyanokkal vagy bizalmatlan, akik semmit sem ártottak neked, de eleve úgy állsz hozzájuk. Akkor te miben vagy erős, ha téged képes volt kifordítani önmagadból, és miért szajkózod hogy te aztán felismernéd stb. Te sem ismerted fel!
Feljelentés: lelki szadizmust mivel hogyan bizonyítod? Tehát azok a hölgyek akiket durván módszeresen bántott lelkileg, mi alapján tehetnének feljelentést lelki bábtalmazás miatt?
Plusz tegyük hozzá: hatalmas színész, a külvilágnak az elismert, becsületes sőt vallásos embert mutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!