Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nőgyülöletét, a nők elleni...

Nőgyülöletét, a nők elleni kegyetlen bántalmazásait a vallással magyarázza?

Figyelt kérdés

Az illető férfi nagyon durván nőgyülölő. A nőket szexuális kihasználja, majd embertelenül dehumanizálja őket, és elmondta nekem hogy miért teszi: a nők az ördögök, a démonok, és mivel nem akar a démon szolgálatában állni, ezért kihasználja, megalázza a nőket, kegyetlenül szétzúzza az önbecsülésüket, azaz durván lelkileg erzelmileg bántalmazza őket. Ez a férfi a vallással magyarázza ezt a tettét, és ez alól egy nő sem kivétel. Notórius hazudozó, manipulátor, egy ragadozó. Magát Istennek hiszi, a nőket pedig Démonnak, Sátánnak, és mivel a nők ezek, ezért sosem bánta a nők ellen elkövetett brutális lelki bántalmazásait, hanem büszkén vallja, hogy a nők az összes nő megérdemli hogy ezt teszi velük, ő pedig jóságos, mert szembeszállt a Gonosszal, akiket a nők képviselnek.

Nem is tudom hogy jó kategóriába tettem-e fel a kérdésem, mert gyanítom, sőt biztos vagyok abban hogy az illető mentálisan súlyosan beteg, és eszembe jutott az, hogy sok pszichopata gyilkos is Isten nevében gyilkolt. Ez az illető pedig a nőknek az önbecsülését, a lelki világukat, az érzelmi életüket csinálja ki módszeresen, és egy kivétel sincs! Hiába szerették azok a nők, hiába hittek neki, hiába sosem ártottak neki, mégis meggyőződése hogy a nők mind, az összes Démon, Sátán. Kérdésem az volna, hogy aki a vallással magyarázza a másokon elkövetett módszeres, tudatos bántalmazásokat, tehát a vallást kifacsarva menti fel magát, az most vallási fanatikus, vagy durván súlyosan elmebeteg?

2022. máj. 2. 13:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:
60%
Ó, templomban annyi szemetet látni, nem jelent az semmit sem. 🤣 Az enyém is vallásos volt, aztán meg az ókori egyiptomi mítoszok felé fordult... (komolyan). Mégegyszer írom: fogjatok össze, és jelentsétek! Fentebb írtam, hogy kikhez érdemes fordulnotok.
2022. máj. 2. 22:23
 42/71 A kérdező kommentje:
Mi alapján jelentesz fel egy lelki érzelmi bántalmazot? Az is a modszere hogy miután a nők többsége akiket egy szó és magyarázat nélkül kidobott, egy ideig keresik, mert nem értik mi történt, annyira hirtelen dobja el őket. Rájuk azt mondta őrültek, akik üldözik őt a szerelmükkel. A többiek akikkel "őszinte" (megmondja egyik napról a másijra hogy már nem szerelmes, sőt sosem volt sz, színjáték volt minden, ő csak játszott velük stb) rájuk meg azt mondja: traumatizálta őket a szakítás, mindenfélét beképzelnek ő sosem mondta azokat amiket mondott!
2022. máj. 2. 22:27
 43/71 anonim ***** válasza:
Nem azt írom, hogy baj lenne, vagy emberi hiba. De ebben a világban igenis könnyebb a jégcsap-üzemmód. Ettől még igyekszem segítőkész lenni, nem betegesen paranoiás, de nemigazán bízok senkiben leszámítva egy maréknyi embert. Akárki, aki szórakozni akar velem annak igen hamar megmutatom, hogy mire vagyok képes önmagamért. Sajnálom, hogy magadra vetted a nárcik ellen érzett mélységes megvetésemet.
2022. máj. 2. 22:27
 44/71 anonim ***** válasza:
60%
De miket mond? Zaklat is? Vannak bizonyítékaitok? Miért nem keresitek fel az általam leírt egyesületeket? Mi van, ha egy nőt félrekezel? Tudod, hogy milyen a kapcsolata az anyjával?
2022. máj. 2. 22:29
 45/71 anonim ***** válasza:
100%

32

"Most azzal megoldunk itt bármit, ha szörnyülködünk"

igen

(barmilyen furcsa)

2022. máj. 2. 22:30
 46/71 A kérdező kommentje:
Nem vettem magamra, csak nem értem ezt az áldozathibáztatast, pláne úgy hogy te magad sem vetted észre. A jégcsap mód pedig káros, így lehetetlen új mély barátságokat is kialakítani, szerelemről nem is beszélve, de a téma most nem is ez. Lényeg hogy abban egyet értünk, ez az ember elmebajos, és veszélyes.
2022. máj. 2. 22:30
 47/71 A kérdező kommentje:
44-es akik többet szóba sem állnak vele, azokat sosem bizonyítható módon, másokon kersztül zaklatja, hergeli, provokálja. Valami hihetetlen az egész amiket művel.
2022. máj. 2. 22:32
 48/71 A kérdező kommentje:
Az anyjával való kapcsolata olyan semmilyen. Látszólag törődik vele (idősek otthonában van az anyuja) de volt hogy azt mondta elmegy az anyjához meglátogatni hétvégén, mert rég volt nála, erre mondja legközelebb hogy nem ment el az anyjához mert csepegett az eső, és esőben utál vezetni. Nagyon sokszor hazudta hogy meglátogatja az anyját, aztán kiderült mikor érdeklődtünk hogy van, hogy nem is volt nála.
2022. máj. 2. 22:37
 49/71 anonim ***** válasza:
Ez nem áldozathibáztatás, mert nem az a baj, hogy "minekmentoda", ne is hasonlíts az ilyen egybites idiótákhoz! De igenis jelenteni kellene olyan helyeken, ahol ezzel többet tudnak tenni. Nem tudhadtátok előre, hogy milyen, nem vagytok gondolatolvasók nyilván. De tapasztalat, hogy az ilyen nárcihoz vagy szakember segítségét kéred, és vagy beletaposol a hatalmas egójába... Az, hogy agyilag zakkant, azt tudjátok magatoktól is mostanra. Az én egykori lelki bántalmazóm (igaz, ő nem volt orvos, huszonévesek voltunk csak) magára is maradt teljesen, még a családja is lemondott róla én meg lerántottam róla a leplet a barátainál úgy, hogy mindegyik magára hagyta azonnal. Pária sorra jutott, de egy percig se sajnálom, és örülök, hogy az akkori párjával összefogtunk ellene. Velem egyszer szórakozott egy ilyen, és egy életre megváltoztam.
2022. máj. 2. 22:40
 50/71 anonim ***** válasza:
* tudhattátok
2022. máj. 2. 22:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!