Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nőgyülöletét, a nők elleni...

Nőgyülöletét, a nők elleni kegyetlen bántalmazásait a vallással magyarázza?

Figyelt kérdés

Az illető férfi nagyon durván nőgyülölő. A nőket szexuális kihasználja, majd embertelenül dehumanizálja őket, és elmondta nekem hogy miért teszi: a nők az ördögök, a démonok, és mivel nem akar a démon szolgálatában állni, ezért kihasználja, megalázza a nőket, kegyetlenül szétzúzza az önbecsülésüket, azaz durván lelkileg erzelmileg bántalmazza őket. Ez a férfi a vallással magyarázza ezt a tettét, és ez alól egy nő sem kivétel. Notórius hazudozó, manipulátor, egy ragadozó. Magát Istennek hiszi, a nőket pedig Démonnak, Sátánnak, és mivel a nők ezek, ezért sosem bánta a nők ellen elkövetett brutális lelki bántalmazásait, hanem büszkén vallja, hogy a nők az összes nő megérdemli hogy ezt teszi velük, ő pedig jóságos, mert szembeszállt a Gonosszal, akiket a nők képviselnek.

Nem is tudom hogy jó kategóriába tettem-e fel a kérdésem, mert gyanítom, sőt biztos vagyok abban hogy az illető mentálisan súlyosan beteg, és eszembe jutott az, hogy sok pszichopata gyilkos is Isten nevében gyilkolt. Ez az illető pedig a nőknek az önbecsülését, a lelki világukat, az érzelmi életüket csinálja ki módszeresen, és egy kivétel sincs! Hiába szerették azok a nők, hiába hittek neki, hiába sosem ártottak neki, mégis meggyőződése hogy a nők mind, az összes Démon, Sátán. Kérdésem az volna, hogy aki a vallással magyarázza a másokon elkövetett módszeres, tudatos bántalmazásokat, tehát a vallást kifacsarva menti fel magát, az most vallási fanatikus, vagy durván súlyosan elmebeteg?

2022. máj. 2. 13:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 A kérdező kommentje:
Jobb ha nem tudjátok mi az illető szakmája. Eq-ja az nincs, viszont Iq-ja az van. Orvos. Vezető beosztásban. Erről az elméletről ennyit.
2022. máj. 2. 16:46
 22/71 A kérdező kommentje:
Nagyon el vagytok tévedve ha nagyképűen kijelentitek ti aztán felismernétek! Hogyne! Nem egy tanulstlan mucsai p..aszt az illető, hanem magasan képzett, magas beosztásban dolgozó ember.
2022. máj. 2. 16:48
 23/71 anonim ***** válasza:
17%

21.: Mea culpa, de ez sem jelent önmagában sokat, millió egy aljasabbnál aljasabb orvosba futottam bele, akik sokszor még szakmailag is gyengén szerepeltek. Ez legfeljebb azoknak megrázó, akik szerint a diplomától automatikusan jó és okos lesz a másik ember.

Őszintén nem értem, milyen válaszokat szeretnél. Leírtuk: undorító és elmebeteg, valószínű anyasérült nyomoronc. Ép nőnek miért kellene az ilyen? MINDIG vannak jelek, csak a legtöbb nő bután azt hiszi, hogy na majd ő megváltoztatja, a még butább pedig még gyereket is szül neki... Nem, nem fog az ilyen megváltozni. Menjen terápiába, vagy rendezze le az anyjával, de tartsa magában az agybaját! Mivel rombolja le az önbizalmát a másiknak? Lerondáz, meg kitalálja, hogy senkinek se kellesz rajta kívül? Röhögd ki, közöld vele, hogy kaka volt az ágyban, majd hagyd ott! Vagy zaklat? Akkor pedig jelentsd, bizonyítékokkal a kamaránál is és kérj segítséget az olyan egyesületektől, mint a NANE!

2022. máj. 2. 16:54
 24/71 anonim ***** válasza:
0%
22.: Igen képzeld, felismerném. Nem, nem élek olyan sztereotípiák mentén, hogy a diplomások és orvosok azok automatikusan biztos jó és rendes emberek... Őszintén, mit vársz tőlünk? Miért velünk veszekszel? Zaklat? Vagy csak simán elhagyott?
2022. máj. 2. 16:56
 25/71 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező?
2022. máj. 2. 17:28
 26/71 anonim ***** válasza:
100%
Maximum ürügy neki a vallás.
2022. máj. 2. 17:42
 27/71 anonim ***** válasza:
20%

15, 17, 18, 23, 24

Azert talan nalad sincs minden rendben, ne haragudj, igy elso olvasasra.

Birom, mikor a notarsak jonnek ezerrel, hogy "ha hagyta magat, megerdemli, o sem ep", "en aztan szettaposnam a belet az ilyennek, hogy meggebedjen".

Az ilyen ferfi, akit a kerdezo leir, buncselekmenyt kovet el. Az aldozatot hibaztatod a bantalmazasert?

Nagyon magabiztos vagy, hogy veled ez soha nem fordulhat elo, mert azonnal eszreveszed, de ez pont a tudatlansagodat mutatja. Az emberi psziche nem igy mukodik. Az ilyen ferfi nem ma kezdte, es tudja, kinel mi jon be. De meg ha te vagy az orszag legmagabiztosabb es legagresszivabb noje is, akkor is lehetne benned annyi IQ meg EQ, hogy nem az aldozatot hibaztatod, "minek hagyta magat, minek ment oda".

Es a tetejebe csodalkozol, hogy a kerdezot megsertetted?

2022. máj. 2. 21:33
 28/71 anonim ***** válasza:
20%

Kerdezo:

"Kérdésem az volna, hogy aki a vallással magyarázza a másokon elkövetett módszeres, tudatos bántalmazásokat, tehát a vallást kifacsarva menti fel magát, az most vallási fanatikus, vagy durván súlyosan elmebeteg?"

Szerintem valamilyen psziches baja van inkabb. A vallasi fanatizmus mogott altalaban pszichologiai, szociologiai stb. okok allnak, nem a vallas. Kiveve ha valami olyan szektaban, kozossegben nott fel, ahol ez a tanitas es a gyakorlat, de azt, gondolom tudnad. Illetve hazudhatja az egeszet, hogy "minden no demon", de az ilyen hazugsag mogott is inkabb psziches zavarok allnanak.

Elvileg, mint irtam, ez bantalmazas, es buntetendo, (es az eljaras soran derulne ki, hogy beteg es buntetheto-e), plane ha rendszeresen csinalja, es tobb aldozat van. De ertem, hogy nem mindenki iteli meg ugy, hogy a jogi uton akar elindulni.

2022. máj. 2. 21:43
 29/71 anonim ***** válasza:
0%
27.: Abszolút nem tudom, hogy honnan vetted, hogy hibáztattam az áldozatot... Rühellem az ilyen férfinek nem nevezhető véglényeket, ezt leírtam a kérdezőnek is, tippeket is adtam neki, mivel szerelje le, hogy koptassa le, hogy jelentse, ha zaklatja, hogy kihez forduljon ezzel, stb. Szóval nem írtam, hogy minek ment oda... Kapásból lecsekkolom, hogy a partnerem ne legyen se rasszista, se szexista, se homofób. Az, hogy nekem a közelembe se mer jönni egy ilyen, az tény. Ahogy az is, hogy a környezetemben élő férfiak nem is tűrnék az ilyen agybeteget... Azt is megmondtam, hogy valószínű anyasérült ez a hibbant, és nem hisz igazán semmiben. Már az is áldozathibáztatás, ha én személy szerint nem vagyok áldozattípus és naiv nő?
2022. máj. 2. 21:49
 30/71 anonim ***** válasza:
0%
Az pedig, hogy a legtöbb nő olyan mítoszokban hisz, hogy na majd ő megváltoztatja meg majd szül neki gyereket szintén igaz.
2022. máj. 2. 21:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!