Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten üzen az álmainkban vagy...

Isten üzen az álmainkban vagy lehet az ördögtől való is?

Figyelt kérdés

Van egy 1,5 éves kislányunk, akinek a kiságya a mi ágyunk mellett van. Pár héttel ezelőtt félálomban voltam és olyan képet “láttam”, mintha egy kisbaba teste kiszállna a kislányom testéből. Viszont kék ruhában volt és a lányom erősen kapaszkodott érte, hogy ne menjen el, ezert feltételezem kisfiú lehetett. Majd egy fekete ruhás alakot éreztem az ágyunk mellett. Rettentően megijedtem, másnap meséltem is a férjemnek, aki mindig azt mondta nekem, hogy Isten üzen az álmainkon keresztül. Elgondolkoztam, hogy most ezzel azt akarja üzenni, hogy elveszi tőlünk a kislányunkat? Vagy az is eszembe jutott, hogy sajnos nem olyan rég elhalt a második terhességem és még nem dolgoztam fel… lehetséges, hogy az a kisbaba szállt fel az álmomban!?! 🤔

Már épp kezdtem elfelejteni a dolgot és nem rettegni, erre ma este altatáskor kicsit elszundítottam és megint azt “láttam”, hogy egy baba alak felszáll a plafon felé. Rettenetes érzés, bele sem akarok gondolni, hogy elveszitem a lányomat. Tudom, hogy Isten nem akarna rosszat, de akkor mit szeretne ezzel jelezni? Most megint csak sírok és sírok tehetetlenségemben.

Próbálom magam azzal nyugtatni, hogy a kislányom valóban különösen vonzódik a katolikus valláshoz. Már egész pici kora óta a gyermek Bibliából olvasunk fel neki, a lakás több pontján vannak elhelyezve kegytárgyak és úgy indul minden reggel, hogy puszit küld a Jézuskának, Máriának, Pio atyának. Mindig mindenhol (maminál pl, vagy dédinél) azonnal megpillantja a Jézuskát, legyen az bármilyen pici kegytárgy A templomban is pisszenés nélkül elvan, láthatóan jól érzi ott magát.

Kérlek nyugtassatok meg!

2022. ápr. 16. 21:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Engem is simán ki lehet űzni tömjénnel bárhonnan, de ettől még nem vagyok rossz ember.

Kérdező!

Próbálj megnyugodni, mert a nyugtalanságod hozza ezeket az álmokat.

2022. ápr. 16. 23:17
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Mióta nem érzem az illatát csak az erősebb tömjeneknél alig azóta el tudom viselni bár egyáltalán nem tetszik nejem. A Szenteltvizet ahogy hintik az hihetetlenűl rossz érzés, csakaz nem tudja aki nem élte át. Inni szeretem a Szenteltvizet. Ha iszik nincs tőle semmi bajom, sokszor a fogfájást elmulasztotta nekem miután ittam. De ahogy hintik rád.....brr.
2022. ápr. 17. 10:45
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Ha érezném a tömjént úgy ahogy augusztus 14 előtt már régen nem bírnám, kifutnék a templomból is. Szűz Mária csinálta hogy elmulasztotta azt hogy érezzem.a tömjént azért augusztus 14 óta mert akkor van az előestéje. Az nem tetszik hogy kizárja, zajok,mint egy bálvány előtt kerrsztvetni kell még meghajolni. Pedig a tömjénező nem is lenne szabad imádni. De legalább nem.erzem, ez is egy lépés
2022. ápr. 17. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!