Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten üzen az álmainkban vagy...

Isten üzen az álmainkban vagy lehet az ördögtől való is?

Figyelt kérdés

Van egy 1,5 éves kislányunk, akinek a kiságya a mi ágyunk mellett van. Pár héttel ezelőtt félálomban voltam és olyan képet “láttam”, mintha egy kisbaba teste kiszállna a kislányom testéből. Viszont kék ruhában volt és a lányom erősen kapaszkodott érte, hogy ne menjen el, ezert feltételezem kisfiú lehetett. Majd egy fekete ruhás alakot éreztem az ágyunk mellett. Rettentően megijedtem, másnap meséltem is a férjemnek, aki mindig azt mondta nekem, hogy Isten üzen az álmainkon keresztül. Elgondolkoztam, hogy most ezzel azt akarja üzenni, hogy elveszi tőlünk a kislányunkat? Vagy az is eszembe jutott, hogy sajnos nem olyan rég elhalt a második terhességem és még nem dolgoztam fel… lehetséges, hogy az a kisbaba szállt fel az álmomban!?! 🤔

Már épp kezdtem elfelejteni a dolgot és nem rettegni, erre ma este altatáskor kicsit elszundítottam és megint azt “láttam”, hogy egy baba alak felszáll a plafon felé. Rettenetes érzés, bele sem akarok gondolni, hogy elveszitem a lányomat. Tudom, hogy Isten nem akarna rosszat, de akkor mit szeretne ezzel jelezni? Most megint csak sírok és sírok tehetetlenségemben.

Próbálom magam azzal nyugtatni, hogy a kislányom valóban különösen vonzódik a katolikus valláshoz. Már egész pici kora óta a gyermek Bibliából olvasunk fel neki, a lakás több pontján vannak elhelyezve kegytárgyak és úgy indul minden reggel, hogy puszit küld a Jézuskának, Máriának, Pio atyának. Mindig mindenhol (maminál pl, vagy dédinél) azonnal megpillantja a Jézuskát, legyen az bármilyen pici kegytárgy A templomban is pisszenés nélkül elvan, láthatóan jól érzi ott magát.

Kérlek nyugtassatok meg!

2022. ápr. 16. 21:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Vagy csak egyszerű álom volt és nem kell bele többet gondolni, mint ami.

Az pedig jó dolog, hogy "elvan" a templomba, szeret ott lenni, vinni kell akkor minden vasárnap és a szerint nevelni.

2022. ápr. 16. 22:12
 2/13 anonim ***** válasza:
Velem is volt olyan, hogy úgy éreztem, hogy elbúcsúznak tőlem a szeretteim és nem akarom őket elveszíteni. Ne aggódj, a kis lányodnak nem lesz semmi baja. Valószínűleg csak félted, mert szereted <3
2022. ápr. 16. 22:13
 3/13 anonim ***** válasza:
60%

Miután régen sokszor és sokféleképpen szólt Isten az atyákhoz a próféták által, ezekben a végső időkben a Fiú által szólt hozzánk, akit mindennek örökösévé tett, aki által a világot teremtette.

Zsidók 1:1‭-‬2 RÚF

A Biblia az egyetlen üzenet, ami biztosan Istentől van, arra érdemes figyelni. A kegytárgyaknak semmi köze Istenhez, és az, hogy csendben van a pici a templomban, nem jelent semmit. Ismerd meg a valódi Istent a Biblián keresztül, ha szeretnéd, szívesen segítek, csak írj privátban.

2022. ápr. 16. 22:17
 4/13 anonim ***** válasza:
43%

Na egy szektás térítő...

Látod kérdező, ilyenekkel vigyázz nagyon, "csak írj privátban", mert ők biztos nem Istentől vannak. Nekem az jut eszembe róluk, amikor Jézus vádolták a zsidók, de ő mondta, hogy mindig csak nyilvánosan és zsinagógában tanított. Ugye, ugye...

2022. ápr. 16. 22:26
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, eléggé felkavart ez az álom ismét. Tudom, hogy aki Istenben hisz nem élhet félelemben, de sajnos az emberi tudatlanság néha felül írja és olyankor nehéz :(

Kedves 3! Azért azt nem mondanám, hogy a kegytárgyaknak semmi közük a valláshoz… szerintem igenis van! Az pedig, hogy a gyermek el van a templomban persze nyilván ez “nem nagy dolog”, de lattam már olyan embert, aki rosszul volt ha csak be tette a lábát a templomba

2022. ápr. 16. 22:32
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

"lattam már olyan embert, aki rosszul volt ha csak be tette a lábát a templomba"

Ez csak hiszti.

2022. ápr. 16. 22:34
 7/13 anonim ***** válasza:
Én se szeretem ha tömjéneznek meg Szenteltvizeznek. Sose bírtam. Szerencse hogy augusztus óta vagyis Nagyboldogasszony előestéje óta nem érzem a tömjén illatát, ha erős tomjen van akkor nagyon gyengén érzem ha egész közel vagyok is hozzá így avval.szetencsem lett. De a Szenteltvizet érzed ahogy locsolják rád.
2022. ápr. 16. 22:37
 8/13 A kérdező kommentje:
6 Mit is értesz az alatt, hogy ez csak hiszti? Részemről vagy aki nem érzi jól magát ott?
2022. ápr. 16. 22:40
 9/13 anonim ***** válasza:
60%

Nem véletlenül mondják, hogy fél, mint ördög a szenteltvíztől/tömjén füsttől.

2022. ápr. 16. 22:40
 10/13 anonim ***** válasza:
#8 Aki nem érzi magát jól.
2022. ápr. 16. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!