Én vagyok korlátolt?Illik nem illik?
Azt nem értem, hogy miért értetlenkedsz azon, hogy karácsonykor rokonlátogatás van, lehet, hogy pont nálatok nem volt, de tudhatnád, hogy a családok 99%-ánál igenis van. A barátok látogatása már nem jellemző! Angliában, Amerikában igen, de a legtöbb európai országban nem, a karácsony csak a családé.
Húsvét már más kérdés, nagyobb távolságot már nem szoktak megtenni a családtagok, csak hogy személyesen találkozzanak ez alkalomból, míg karácsony környékén igen. A húsvétba szerintem beleférnek a barátok is.
Beszéljétek meg, hogy egyik évben úgy legyen, ahogy te akarod, másik évben úgy, ahogy a férjed.
Szerintem ezt csak kettotoknek kell eldonteni, tegyetek felre, hogy kit hogy neveltek, meg az elvarasokat, mit hogy "kell".
Ha teged zavar, es amugy is mindig ez van, akkor elhiszem, hogy egy kis nyugira vagysz vegre.
Menjen a ferjed bulizni egyedul, mashova, ez lehet az egyik megoldas. Vagy egyik nap bulizas, masik nap meg legyetek ketten csendben.
De ha ez rendszeres "vedeles", stb, es mar a normal hetvegek miatt is van benned nehezteles, akkor lehet, hogy itt egy nagyobb problema van, amit meg kellene nezni.
Gyereketek nincs? Mert ha nagyszulok nincsenek, akkor a gyerekek ugyis erosen meghataroznak mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!