Miért sikeresebb az életben egy olyan ember, aki eladta a lelkét és a SÁTÁNT szolgálja, mint egy olyan aki megpróbál keresztény módjára élni?
Figyelt kérdés
Megkap mindent, sok pénz, menő élet, szerencse,szépség.
Egy olyan meg aki az egyház tanításai szerint próbál meg élni, szinte semmire se viszi, szegény lesz mint a templom egere.
Ha ebben a világban szeretnénk igazán jól élni, mégis csak a sötét oldalt kéne szolgálni, hogy megkapjunk minden földi javat és boldog életünk legyen?
2022. ápr. 9. 16:03
11/12 anonim válasza:
Attól mert valaki keresztény még nyugodtan tanulhat.
Mi számít sikernek?
Tényleg úgy gondolod, hogy Istenben hinni a sikertelenséggel együtt jár?
12/12 anonim válasza:
Amikor Jézust háromszor megkisértette az ördög akkor egyik alkalommal az örög “felvitte” Jézust a világ tetejére és ezt mondta neki: ezt mind neked adom ha leborulsz előttem és imádsz engem. Tehát van valóságalapja annak amit írsz. Ez a mai világ a gonosz kezében van. Nem hiába létezik ennyi erőszak, gyűlölet és szenvedés. És ez nem Isten miatt van, hogy fogta magát és odadobta a sátánnak hogy “fogjad a tiéd lenet nekem nem kell.” Ezt az emberek válaszották és a többség még most is válassza. Mivel? Úgy hogy a parancsolatoknak pont az ellentétjét követik. Tehát az elenyésző kisebbség akik a helyes úton maradnak azok persze hogy nemfognak ezért itt semmilyen jutalmat és elismerést nyerni, sőt inkább a világ megvetése és az emberek lenézése, kigúnyolása lesz a jutalmuk. Ez a büdös nagy helyzet emberek, csak néha bele kellene olvasni a Bibliába és szét kellene nézni a világban, rájönnétek a dolgokra. Amíg viszont a pénzt és az élvezeteket hajkurásszátok addig persze hogy vakok maradtok az igazságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!