Vannak itt valahol keresztény lelkisegély telefonhívás?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok akinek eltudom mondani a lelki problémá és segít Jézus által megérteni a jelenlegi helyzetem. A problémáimról szeretnék beszélni vele és imádkozni.2022. ápr. 8. 19:35
1/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
Mármint ez a református, az előbb kétszer Ctrl V-ztem le ugyanazt. [link]
4/9 A kérdező kommentje:
Bocs a helyesírásért. Az elején mást akartam írni aztán nem írtam át.
2022. ápr. 8. 20:30
5/9 anonim válasza:
6/9 KZitus válasza:
Szia
szívesen segítek, amiben tudok
8/9 anonim válasza:
Szia! Milyen jellegű problémád van?
9/9 anonim válasza:
Szia! Ha úgy érzed, kérlek írj nekem bátran, bármikor, és az Ő végtelen kegyelmükből megpróbálok neked segíteni, hiszen a dicsőség az Övék, nem az enyém. De a legfontosabb, hogy csakis Hozzájuk fordulj, személyesen, mert ahogyan meg is íratott: "Kérjetek és adatik néktek; keressetek és találtok; zörgessetek és megnyittatik néktek. Mert a ki kér, mind kap; és a ki keres, talál; és a zörgetőnek megnyittatik." - mondta az Örök Megváltó. És ne szégyelld a problémádat, hiszen nincsen olyan nehézség, amelyet az Ő segítségükkel meg ne lehetne oldani, mivel, minden éj után felkel a nap. Krisztus is elmondta, hogy senkit se hívjunk doktornak, mert egy a mi Doktorunk: Ő. Igazán csakis Ők, az Atya és Krisztus képes bárkinek is segíteni, ezért szükséges Őket hallgatni és követni, mert Ők tökéletes egész. Ne félj, kérdezd őket, meséld el nekik őszintén és ha szükséges sírva, magadat megalázva a gondodat, mert aki így tesz, azt fel is emelik és annak a lelke megelégíttetik. Először mindig Velük törd meg a kenyeret, velük beszélj, de ha van kedved, energiád, írj nekem is bátran, de ember sosem adhat megoldást a gondodra úgy, ahogyan Ők, hiszen aki testtől való, az test, ami lélektől, az lélek. Az ember kerülhet igazán mélypontra, egy sötét verembe, amely esetében azt hiszi, hogy onnan sosem képes majd megszabadulni. De akinek van hite és mer kérni Tőlük, az kapni is fog, és lehajolnak majd érted, és megmutatják, hogyan juthatsz ki onnan, de csakis akkor, ha azt te kéred lélekből és alázatosan. És álljon itt végezetül Krisztus bátorítása: "Ne nyugtalankodjék a ti szívetek: higyjetek Istenben, és higyjetek én bennem." Ők vigyázzanak rád, ránk is! Üdv. Tamás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!