Ha meggyónnyám katolikus papnak, hogy nőként a saját nememhez vonzódom (de tettlegességig nem fajult még a dolog), mire számíthatok? Esetleg megtette már ezt valaki?
4.
(nem az első vagyok)
A hajlam azért nem bűn mert nincs rá hatásod. Ha az bűn akkor pokolra kerülőnek születtél és nem tudsz ellene tenni semmit.
A cselekedet ellen azonban tehetsz. Arra van ráhatásod.
De jobb az ha egyiket se ítéljük el.
Én is így voltam, 14 és 19 éves korom közt meggyóntam, mindig csak annyi mondott a pap, hogy nekem akkor egyedül kell leélni az életem.
Aztán most itt vagyok 26 évesen egyedül, teli vagyok gátlásokkal, míg a papok jól élnek - ingyen lakhatás és félmilliós fizetés mellett, addig óvónőknént albérleten nyomorgok 172 ezres fizetésből. Időközben rájöttem, hogy a papnak 0 fogalma van az életről, mert nekik sosem voltak olyan problémáik, hogy mit esznek holnap vagy hol fognak lakni. Nekem az ilyen ne mondja meg, hogyan éljek.
7.
Szerintem túlvilágtól függetlenül is az itteni életünkből egy van.
Egy lehetősége van az embernek megtalálni az élete párját és leélni vele az életét.
Szerintem az a legnagyobb bűn ha megfosztja magát az ember attól a boldogságtól.
Nincs olyan pokol amit ne vállalnék azért hogy most boldogan a párommal éljek. Ha Istennek ez nem tetszik és azt akarja hogy szenvedjél te és az is aki a párod lenne akkor az az Isten nem szereti az embereket.
Valóban nem bűn, ahogy balkezesnek lenni se bűn. Ez csak egy hajlam, amit vagy kiél az ember, vagy nem.
A papoknak nincs fél milliós fizetés, de neked lehetne, ha úgy tanultál volna, olyan szakmát választasz. Egyébként van a családban óvónő és 200k felett kap nettóban. Tehát több pontban is hazudtál.
"Egyébként van a családban óvónő és 200k felett kap nettóban."
Jó, hát ha majd 40 év munkaviszonyom lesz, lehet, hogy 220 is lett a nettóm. Én nem hazudtam, te viszont rágalmazol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!