A Biblia szerint a zsidók Istene, Ábrahám, Izsák és Jákób Istene - aki Jézus Krisztus Istene is - teremtette a világot, és adta oda a fiát a bűneid miatt váltságul, hogy örök életet nyerhess. Ha ebben hiszel, akkor elnyerheted az örök életet, és megmenekülhetsz a bűneid miatti büntetésedtől. Ehhez nem búcsúcédulát kell venned - ahogy régen a szélhámos papok hirdették - hanem hinned kell Istenben, és akit Isten küldött váltságul érted, és minden emberért.
2022. márc. 20. 14:54
12/17 anonim válasza:
10-es. A Biblia Istene az 1Mózes 1-től, a Jelenések könyvének végéig ugyan az az Isten! Ismerni kell a történetet, hogy Izrael miket tett, és mikért vesztette el a Teremtő Atyánk kegyét... Miért kellett egy "új szövetséget" kötnie a fián keresztül, a Föld összes népével, nemzetével. Persze csak azokkal, akik hajlandóak Isten akarata szerint élni, mint a fia, Jézus. Nem emberi hagyományok alapján, amit Jézus ki is fejezett a farizeusok felé... Hanem úgy, ahogy Isten kéri, hogy imádják!
2022. márc. 20. 15:00
13/17 anonim válasza:
Családban nincs, de ismerek többet, településünkön is vannak. Jó szívvel senkinek se tudnám ajánlani ezt a felekezetet, gonosszá válnak benne az emberek sokszor, harag lakik szívükben a szeretet helyett. Ez sok itteni hitgyülis által is látszik, szóval nem kell messzire menni se tapasztalatért.
De a vezetőjük is egy gonosz, korrupt ember. Szokták mondani, hogy a fejétől bűzlik a hal.
2022. márc. 20. 15:57
14/17 anonim válasza:
"Van e csaladodban hit gyülekeztes ? " Csak volt. Én.
" Vagy járt már (valaki) ott?" Igen, én. :)
"Ajánlott e oda menni?" Nem.
"Vagy inkább templom?" Ha mindenképp választani kell, akkor inkább templom, bár én oda se mennék. De annyi baromságot, mint a Hit Gyüliben, a templomban azért nem mondanak. Tudtad, hogy pl. Németh Sándor legújabb agymenése az, hogy a homoszexuálisok tehetnek az orosz-ukrán háborúról?
2022. márc. 20. 19:51
15/17 anonim válasza:
nekem ez a kérdés is kamu-szagú
csak most nem mondja, hogy "pásztor"
2022. márc. 20. 22:23
16/17 anonim válasza:
Megint a trollkodó római katolikus cigányfiú, aki obszcén üzeneteket küld, és nagyon szeretné kipróbálni a házasság előtti szexuális életet.
2022. márc. 21. 19:43
17/17 anonim válasza:
Meg van VESZVE azért, hogy a gyakorin szórakozhasson.
Olyan üzeneteket küld, hogy ha ide akarod másolni, kiírja, hogy "fennakadt a trágárság szűrőn".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!