Esküvőre vagyok hivatalos, mit tehetnék?
Igazából a véleményetekre vagyok kíváncsi, hogy ti mit tennétek a helyemben.
Az unokatestvérem esküvőjére vagyok hivatalos és úgy döntöttem, csak a templomi és polgári esküvőre megyek el, az utána levő éttermi részre nem, mivel nem akarok tömegben lenni maszk nélkül. Asztmás és magas vérnyomásos vagyok és elég sok az allergiám is.
A családom nem nagyon veszi komolyan a vírust, tehát félek, hogy akarják majd, hogy levegyem a maszkot a fotózás miatt, de én pedig nem szeretném levenni. Nem akarom, hogy szivassanak, de nem is akarok maszk nélkül ülni közöttük, mert hallottam, hogy mondják, hogy nem fogják hordani majd a templomban sem a maszkot. Elég rossz a kapcsolatom a családommal, tudom, hogy szivatnának emiatt, de én pedig félek. Sok rokon jön haza külföldről is és rengeteg lesz az idegen. Ti mit tennétek a helyemben?
Ugye tudod hogy a maszk nem tèged véd:)? Remélem influenza szezonban is mész egyből oltatni amíg meg nincs meg ki sem lépsz a házból!
Amúgy én biztos kinevetnélek és azt hinném hogy viccelsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!