Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Esküvőre vagyok hivatalos,...

Esküvőre vagyok hivatalos, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Igazából a véleményetekre vagyok kíváncsi, hogy ti mit tennétek a helyemben.

Az unokatestvérem esküvőjére vagyok hivatalos és úgy döntöttem, csak a templomi és polgári esküvőre megyek el, az utána levő éttermi részre nem, mivel nem akarok tömegben lenni maszk nélkül. Asztmás és magas vérnyomásos vagyok és elég sok az allergiám is.

A családom nem nagyon veszi komolyan a vírust, tehát félek, hogy akarják majd, hogy levegyem a maszkot a fotózás miatt, de én pedig nem szeretném levenni. Nem akarom, hogy szivassanak, de nem is akarok maszk nélkül ülni közöttük, mert hallottam, hogy mondják, hogy nem fogják hordani majd a templomban sem a maszkot. Elég rossz a kapcsolatom a családommal, tudom, hogy szivatnának emiatt, de én pedig félek. Sok rokon jön haza külföldről is és rengeteg lesz az idegen. Ti mit tennétek a helyemben?

2021. máj. 22. 17:35
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
29%
Járvány ide vagy oda, menj el, mert az esküvő egy nagyon szupi dolog, sok kaja, szép hölgyek, együtt van sok ismerős, ezt nem szabad kihagyni :)
2021. máj. 22. 19:38
 22/38 anonim ***** válasza:
51%
21, lehet az egeszsege fontosabb, mint egy bulizgatas.
2021. máj. 22. 19:40
 23/38 anonim ***** válasza:
62%
Meg úgy alapból szar kaja meg nőcikék miatt menjen el?
2021. máj. 22. 20:23
 24/38 A kérdező kommentje:
21. Lány vagyok, nem igazán érdekelnek a szép hölgyek, és 22-nek van igaza, az egészségem fontosabb, mint egy buli.
2021. máj. 22. 20:32
 25/38 anonim ***** válasza:
38%
Ha az egészséged fontosnak tartod akkor ne a maszktól ésoltástól és a magánytól várd a csodát, hanem tartsd edzésben az immunrendszered, ugyanis az az egyetlen dolog ami megvéd ettől a vírustól ugy istenigazából.
2021. máj. 22. 20:35
 26/38 anonim ***** válasza:
77%
Szia!Ha ennyire rettegsz ne menj mert nem is éreznéd jól magad és a többiek sem.Maradj otthon
2021. máj. 22. 20:35
 27/38 anonim ***** válasza:
26%

25-ös igazad van!Én is ezt gondolom és csinálom is amit te leírtál.Más nem kell

2021. máj. 22. 20:37
 28/38 anonim ***** válasza:
41%
Remélem bevásárolni sem mész mert az auchanba ugyanakkora esélyed van elkapni ha nem több 😂
2021. máj. 22. 20:47
 29/38 krwkco ***** válasza:
72%

"Ha az egészséged fontosnak tartod akkor ne a maszktól ésoltástól és a magánytól várd a csodát, hanem tartsd edzésben az immunrendszered, ugyanis az az egyetlen dolog ami megvéd ettől a vírustól ugy istenigazából."

Kb. annyira, amennyire a testedzés megóvna, ha elüt a villamos.

2021. máj. 22. 20:53
 30/38 anonim ***** válasza:
74%

Ismerősöm egy sportos férfi volt és bumm már nem él a vírustól, pedig 30-as volt és edzett... Ennyit az immunrendszerről. Egy másik meg bizonygatta elég a c-vitamin nem kell az oltás stb. na elkapta a vírust és kilyukadt a tüdeje amint meggyógyult elsőként ment oltásra és most ő bizonygatja menj oltani, mert piszok sokat szenvedett a tüdejével :P

Ne érdekeljen a családod véleménye, nem ők halnak bele ha mindenki elkapja, nagy valószínűséggel te szívnád meg a legjobban...

2021. máj. 22. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!